Zebra DS4608 vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra DS4608 vonalkódolvasó

Zebra DS4608 vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes vonalkódolvasó
  • Irodai, kereskedelmi környezetbe
  • Health Care változat egészségügyi környezetbe
  • Olvasási távolság 0-111 cm (SR)
  • 1D/2D vonalkódokat olvas
  • Multi interfész: RS232, IBM, USB
  • IP52 tokozás
  • Fekete vagy fehér színben
  • Gyártói jótállás: 5 év

Zebra DS4608  – 2D vezetékes vonalkódolvasó

A Zebra DS4600 széria sokoldalúságot és olyan magas színvonalú szkennelési teljesítményt kínál, ami a mindennapos munkavégzések során szükséges. Ideális választás lehet különféle munkaterületeken, mint kiskereskedelemben, vendéglátásban, valamint az elektronikai és könnyűipari ágazatokban is. A 800 MHz-es processzor teljesítmény, a nagy megapixeles felbontású érzékelő és a Zebra exkluzív PRZM intelligens képalkotó technika együtt biztosítja a gyors és hatékony szkennelési eredményeket. 

Különféle változatok a megfelelő területek igényeire szabva

A DS4608-SR típus minden általános 1D és 2D kódot olvas, akár címkéről, vagy okostelefonról is. A HD verzió az egészen apró vonalkódokkal is könnyedén megbírkózik, mint amilyenek egy ékszerüzletben is előfordulhatnak. A DS4600 sorozat a Zebra exkluzív PRZM intelligens képalkotó technológiája által azonnali vonalkód-rögzítést biztosít, még a legnagyobb kihívást jelentő, sérült, gyűrött, fakó vonalkódok azonosítása során is. Gond nélkül felismeri a kódokat az ügyfelek promóciós kártyáiról, utalványairól, kuponjairól, de még személy azonosító okmányokról is. A HC azaz Health Care típust egészségügyi környezetre fejlesztették ki. 

DS4600 széria - Gyors váltás manuális és prezentációs módok között

A DS4608-at tartósságra tervezték, IP52-es minősítésű védelemmel ellátott tokozást kapott a gyártás során. Ellenáll akár többszöri, 1,8 m magasból betonra történő esésnek is. A DS4608 egyik fő előnye a kézi és a prezentációs mód közötti gyors váltás, az olvasó automatikusan átkapcsol egyik módról a másikra, az opcionális aktív állványra való ráhelyezésével, illetve elvételével.

A Zebra DS4608 2D vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei:

-    Kiskereskedelmi környezetben
-    Gyógyszertárakban
-    Vendéglátásban
-    Jegyértékesítési pontokon
-    Szállítmányozási-, logisztikai területeken

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...