Datalogic PowerScan PD9100 ipari vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic PowerScan PD9100 ipari vonalkódolvasó

Datalogic PowerScan PD9100 ipari vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes és vezeték nélküli kivitel
  • Raktári és ipari környezetbe
  • IP65 tokozás
  • Esési tolerancia: ellenáll 2 méter magasból beton felületére történő esésnek 50 alkalommal
  • LED 630-680 nm, zöld LED a sikeres olvasáskor
  • 1D kódokat olvas
  • Interfész: RS-232, RS-485, USB és PS/2 Y kábel
  • Gyártói jótállás: 3 év

Datalogic PowerScan PD9100 ipari vonalkódolvasó

A Datalogic PowerScan termékcsalád a minőségi ipari vonalkódolvasók közé tartozik. A folyamatos fejlesztések a garancia a vonalkódolvasók kiváló minőségére. A PowerScan egyedüli rádiós kapcsolattal is rendelkező ipari vonalkódolvasó család. A PD9130 vezetékes, PM9100 rádiós és PBT9100 Bluetooth-os ipari olvasókkal 1D vonalkódokat tud hiba nélkül leolvasni.

Vonalkódolvasás zöld fénnyel

A PowerScan családra jellemző 3GL™ (3 Green Lights) olvasást visszajelző (egyedülálló zöld fényű) technológiával látták el, amely segíti a kezelő gyors és pontos munkavégzését. Ezzel a technológiával nem csak a hagyományos fekete-fehér vonalkódokat képes kezelni a Datalogic ipari eszköze, de a vörös színű nagy hátterű kódokat is.
A készülékek kialakítása során nagy figyelmet fordítottak a pozitív felhasználói élményekre. Az olvasás gyors és kevésbé megterhelő, mivel minimálisra csökkentették a szükséges csuklómozdulatokat a Datalogic legújabb dekódolási algoritmusaiknak és az eszközbe épített minőségi olvasóegységnek köszönhetően.
IP67-es tokozásának köszönhetően kül- és beltéri használatra egyaránt tökéletesen alkalmas. A szabványnak megfelelően ellenáll nedvességnek, kosznak, pornak, és a hőmérséklet ingadozást is tökéletesen kezeli -20 és +50 °C között és könnyen tisztítható akár vegyszerrel is.

A Datalogic PowerScan 9100 vonalkódolvasók adatkapcsolat sokszínűsége

A Datalogic PowerScan PD9130 vezetékes kialakítása által egy könnyed ipari vonalkódolvasó, amely biztonságos, gyors működésével segíti a munkavégzést. A Datalogic PowerScan PBT9100 vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a professzionális bázis állomásával. Akár 100 méterre is eltávolodhatunk a dokkolótól, így hatalmas területen olvashatunk vonalkódokat egyetlen készülékkel.

A Datalogic PowerScan PM9100 vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó 433 Mhz vagy 910 Mhz rádiós frekvencián kommunikál. 50 méterig nagyon gyorsan és biztos adatkapcsolattal képes kommunikálni, de lassabb sebességen akár 100 sőt 400 méterig is képes kommunikálni a bázisállomásával. A PM9100 extra felszereltségként kijelzővel is rendelhető, amihez 4 vezérlő gomb vagy numerikus billentyűzet is jár a gyors és egyszerű használat érdekében.

Datalogic PowerScan 9100 vonalkódolvasók felhasználási területe:

  • Raktári vonalkódolvasás
  • Vonalkód olvasás gyártósoron