Honeywell Youjie HF600 vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Youjie HF600 vonalkódolvasó

Honeywell Youjie HF600 vonalkódolvasó

A Honeywell Youjie HF600 asztali vonalkódolvasóját, mint a termékcsalád többi tagját is, alacsony ár  és jól használhatóság jellemzi. Mindenféle oktatás nélkül képes bárki használni 1D és 2D vonalkódok olvasására, akár okostelefonok kijelzőjéről is. Kereskedelemben, vállalati környezetben és könyvtárak számára nyújthat tökéletes megoldást. Akár az asztalra letett olvasóhoz mozgatjuk a terméket, akár fordítva, amennyiben nagyobb, nehezebb és nincs kedvünk emelgetni, ez az eszköz mindkét esetre kitűnő megoldást nyújthat.

Vonalkódolvasás megállás nélkül

A Youjie HF600 vonalkódolvasót folyamatos használatra tervezték. Az extra nagy, 80 mm-es, olvasó ablakának és az omni-direkcionális vonalkódolvasási képességének köszönhetően nem kell a pozicionálással törődni, a leolvasás mindenképp sikeres lesz. Akár 33 cm-ről is képes rossz minőségű, sérült vonalkódok olvasására. Tartós gumírozott műanyag borítása az 1 méterről való leejtést is kibírja, de közben a tervezők a formatervezésre is nagy hangsúlyt fektettek, hogy az ügyfélkörnyezetben is jól mutasson a készülék.

Ha meghatározott ideig nem használjuk alvó módba kapcsol, hogy áramot spóroljon. Az Intelligent Lighting Technology segítségével pedig 3 megvilágítási szint közül választhatunk, attól függően, hogy jellemzően egyszerűbb vagy összetettebb, kisebb méretű kódok beolvasására használjuk az olvasót, ezzel nem csak energiát spórolhatunk, de az olvasási sebességet is növelhetjük.

Honeywell Youjie HF600 vonalkódolvasó javasolt felhasználási területei:

  • Kereskedelem
  • Vállalati környezet
  • Könyvtárak