Zebra DS9308 prezentációs szkenner a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra DS9308 prezentációs szkenner

Zebra DS9308 prezentációs szkenner fő tulajdonságai

  • Vezetékes vonalkódolvasó
  • Irodai, kereskedelmi környezetbe
  • Olvasási távolság 0-28 cm
  • 1D/2D kódolvasás
  • Opcionálisan Digimarc vonalkódokat olvas
  • Multi interfész: RS232, KBW, USB, RS-485
  • IP52 tokozás
  • Opcionális EAS lopásgátló címke deaktiválás
  • Fekete és fehér színben
  • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra DS9308 prezentációs szkenner

A Zebra DS9300 sorozat különösen helytakarékos prezentációs vonalkódolvasókat sorakoztat fel. Kompakt, kis helyigényű kialakításának és a 45°-os kábelcsatlakozónak köszönhetően szinte bárhol elfér és jól illeszkedik különféle környezetekbe. Ideális választás a kisboltoktól és drogériáktól a gyorséttermekig, más kiskereskedelmi környezetekig, illetve akár szállodaipari egységekig - ahol korlátozott a vonalkódolvasók részére szánt hely. A DS9308 szkenner gyorsan és pontosan azonosít 0-27,9cm távolságból 1D és 2D vonalkódokat is. A kis méretű, nagy sűrűségű vonalkódokkal, kijelzőkön lévő digitális kódokkal és opcionálisan Digimarc kódokkal is megbirkózik. A Digimarc egy vízjel technológián alapuló vonalkód, amely az emberi szem számára láthatatlan. A termékek csomagolásának teljes felületén helyezkednek el, ezáltal nincs szükség azok forgatására sem. A DS9308 prezentációs szkenner extra előnye, hogy az EAS lopásgátló címkéket opcionálisan képes deaktiválni, ehhez csupán be kell olvasni a címkét.

Testreszabható olvasási visszajelzés, széleskörű interfész választék

A Zebra DS9308 prezentációs vonalkódolvasó nagy előnye, hogy állítható, testreszabható a sikeres szkennelést jelző hang erőssége, a hangjelzés frekvenciája, sőt még az időtartama is, így a munkatársak határozottan megbizonyosodhatnak a kód beolvasás sikerességéről A hang jelzés mellett egy fényes zöld LED felvillanása látható, függetlenül attól, hogy a kolléga hol áll - a szkenner előtt vagy mögött, így zajos környezetben is jól megállapítható a kódok azonosítása. A DS9300 széria rugalmas csatlakozást biztosít, USB, RS-232, KBW (billentyűzet csatlakozó) és RS-485 interfészekkel rendelkezik, valamint kompatibilis az előző, DS9200 széria kábeleivel és tápegységével, esetlegesen csökkentve a beszerzési költségeket.

DS9308 — Cseppek, por és kiömlött folyadék — nem probléma

A DS9300 sorozat IP52 minősítéssel rendelkezik, ellenáll a betonra történő 1,5 méteres többszöri esésnek és az akár 1000 egymást követő 0,5 méteres magasságból történő ejtésnek is. A kiömlött folyadékok és a por sem lassítja le a DS9308 prezentációs szkennert, az optomechanikus elrendezésnek köszönhetően.

A Zebra DS9308 2D prezentációs vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei:

-    Kiskereskedelmi környezetben
-    Gyógyszertárakban
-    Vendéglátásban
-    Irodai/Banki szektorokban
-    Szállodaipari egységekben