Nordic ID FR22 UHF RFID olvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Nordic ID FR22 UHF RFID olvasó

Nordic ID FR22 UHF RFID olvasó fő tulajdonságai

 • UHF RFID olvasó
 •  ISO 18000-63 (EPC Class 1 Gen 2v2)
 • 2x USB Host, type A, type C, HDMI, Ethernet 10/100, Bluetooth, WLAN, 4G adatkapcsolat
 • 1GB RAM + 8GB Flash
 • PoE vagy külső 230V táp csatlakozás
 • Könnyű kialakítás, függeszthető
 • Beltéri felhasználásra
 • Windows driverek, Nordic ID NUR API
 • Gyártói jótállás: 2 év

Nordic ID – FR22 UHF RFID olvasó

A Nordic ID újgenerációs fix UHF RFID olvasóját az FR22-t az RFID és IoT iparág számára fejlesztették, a gyártó AR sorozatának arculatváltási terveinek következményeképp. Az FR22 számos szempontból fejlettebb a Nordic AR sorozat modelljeihez képest, csatlakoztathatóságban, modularitásban, RFID teljesítményben, skálázhatóságban és tervezhetőségében. Az FR22 egy nagy teljesítményű UHF RFID olvasó a korábbiaknál nagyobb érzékenységgel, hosszabb olvasási hatótávolsággal és megnövelt processzorteljesítménnyel rendelkezik. A Nordic ID korábbi fix olvasómodelljeihez képest olvasási tartománya 30%-kal, a maximális érzékenysége pedig 400%-kal nőtt. Az FR22 az általa kínált funkciói révén létfontosságú építőeleme lehet a különféle nyomkövetési és intelligens gyártási megoldásoknak. Gyakorlatilag minden eddigi rögzített RFID olvasónál erősebb, integrálhatóbb, rugalmasabb és kezelhetőbb platform.

Széles körű csatlakozási lehetőségek

Az FR22 fontos feladata, hogy megoldást nyújtson minden olyan kihívásra, amellyel az ügyfelek a múltban már találkoztak, az RFID rendszerek bevezetésekor. A mérete és súlya, könnyű kialakítása lehetővé teszi a telepítését szinte bárhová, konzolok nélkül is. Széles körű csatlakozási lehetőségeket biztosít, mind vezetékes (USB és Ethernet) és vezetéknélküli (4G, Wi-Fi, Bluetooth) adatkapcsolatok segítségével. Ezzel rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és a kiegészítő külső eszközök hozzáadása terén. Mindemellett nagyfokú bővíthetőséget nyújt az olvasó saját webes felülete, amely megkönnyíti az alkalmazások keresését, telepítését és frissítését. A legújabb technológiai fejlesztések miatt természetesen RFID olvasóként a teljesítménye az eddig valaha elért legmagasabb, csúcsminőségű az iparágban. Az FR22 alkalmas, hogy sokrétű fejlesztések részévé, alapkészülékévé váljon.

FR22 — Moduláris kialakítás, Plug-and-play tartozékok

A Nordic ID FR22 UHF RFID olvasó moduláris felépítése révén csatlakoztatható az eszköz akár kézi olvasóhoz, okoseszközhöz, szenzorokhoz akár Bluetooth-on keresztül, vagy képernyőhöz HDMI-n keresztül. Testreszabott szoftverrel még akár címkenyomtatókhoz is csatlakoztatható. Az FR22 skálázhatósága különféle felhasználási eseteket, alkalmazásokat tesz lehetővé változatos szegmensek számára, attól függően, hogy mely modulok vannak csatlakoztatva hozzá. A Plug and Play tartozékok lehetővé teszik a rendszer kialakításának módosítását a teljes beállítás megváltoztatása nélkül. Az FR22-vel és a tartozékokkal sokféle kombináció hozható létre. Zökkenőmentesen felszerelhető a Nordic ID BFA antenna hátuljára, amely megbízható objektumészlelést és környezettérképezést biztosít. A GA30 antennával ellátott FR22 optimális kombináció gyártási környezetekhez, logisztikához vagy kültéri RFID-megoldásokhoz. Az FR22 és a MUX16 kombinálásával pedig az FR22 egyedülálló központi egységként is működhet akár 16 antenna számára.

Nordic ID FR22 UHF RFID olvasó javasolt alkalmazási területei

 • Kereskedelemben: valós idejű készletszint ellenőrzés, polc utántöltés ellenőrzése
 • Raktár-logisztika: készletszint ellenőrzés, bepakoltsági szint monitorozása
 • Egészségügy: életmentő felszerelések lokalizációja, betegek mozgásának ellenőrzése
 • Tárgyi eszközök helyének és mozgásainak meghatározása épületen belül