ELZAB Price Checker árellenőrző a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

ELZAB Price Checker árellenőrző

ELZAB Price Checker árellenőrző – Audió árellenőrzés

Az új ELZAB Price Checker segítségével ügyfele önállóan ellenőrizheti a termékárakat. A fő funkciója mellett a terminál lehetővé teszi a termékekről, a promóciókról, a szezonális akciókról vagy a közelgő eseményekről szóló információk megjelenítését.

Könnyen kezelhető, modern megjelenésű és az új funkciókkal minden felmerülő igényre választ tud adni. Az audió árellenőrzés óriási segítséget nyújt azoknak, akiknek probléma az árakat a kijelzőről leolvasnia. A hirdetési grafikák és a hozzájuk kapcsolódó audió fájlok megjelenítéséhez olyan funkciók tartoznak, amelyekkel multimédiás pontokként akkor is működhetnek, mikor az ügyfelek nem használják a terminált.

ELZAB Price Checker árellenőrző – Több lehetőség az adatkapcsolatra

A terminál 1D vonalkódok olvasására alkalmas gyors lézerszkennerrel, akár omni-direkcionális változatban is. Amennyiben 2D kódokat is használnak, akkor már az erre alkalmas változatot szükséges választani. Az adatkapcsolatra is több lehetőség van a központi adatbázissal. RS232 adatkábellel közvetlenül például a pénztárgépekhez, Ethernet hálózati kapcsolattal vagy akár a vezeték nélküli Wi-Fi hálózaton keresztül is képes kommunikálni.

A már korábban kiadott összes ELZAB árellenőrzővel képes a legújabb Price Checkerrel együttműködni, tehát ha bővítené meglévő termináljaink számát, akkor a már kialakított rendszerhez zökkenőmentesen bekapcsolódik és azonnal munkába áll.