Scantech ID SG-15 Colour árellenőrző

  •  CPU: ARM Cortex-A7 Dual-Core
  • Színes 3,5” kijelző
  • Linux operációs rendszer
  • LAN vagy Wi-Fi csatlakozás
  • 1D vagy 2D vonalkód olvasóval
  • Gyártói jótállás: 1 év

Letöltések

adatlap [PDF]

Scantech ID SG-15 Colour árellenőrző – Biztonságos és kényelmes

A Scantech ID SG-15 Colour belépőszintű, kicsi, kedvező áru és mégis esztétikus kivitelezésű árellenőrző. Segítségével a vásárlók ellenőrizhetik a termékárakat. Színes képekkel a terminál tájékoztathatja ügyfelét termékekről, promóciókról, szezonális akciókról vagy közelgő eseményekről.

Az SG-15 árellenőrzők gyors és biztos működésre képes a Linux alapú operációs rendszerének köszönhetően A világos, színes kijelző betűkészlettől függően 3 vagy 5 sor írható, és soronként legfeljebb 20 karaktert képes megjeleníteni. Vonalkód-szkennerek közül választhat a belépő szintű egycsatornás CCD-szkenner és a nagy teljesítményű 24 szkennelési vonallal felszerelt omni-directional lézer szkenner között választhat. Sőt 2D kódok kezelésére alkalmas szkennelőmotor is rendelkezésre áll.

Scantech ID SG-15 Colour árellenőrző - Hálózatban vagy önállóan is dolgozik

Akár vezetékes vagy vezeték nélküli hálózathoz szeretné csatlakoztatni az árellenőrzőt, a Scantech ID SG-15 Colour mindkét opcióval elérhető. Néhány alkalmazást már a gyártó is feltelepít a terminálra, így akár önállóan is képes működni, megfelelő adatbázis segítségével. A 4 GB belső memória USB flash meghajtóval vagy SD kártyával is bővíthető, így az információmennyiség nem lehet akadály.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.