Smartindy weboldal

Oldal fejléc

Zebra MK500 Micro Kiosk árellenőrző

  • CPU: XScal 520 MHz
  • 64 MB RAM, 64 MB Flash
  • Windows CE-Net 5.0
  • Színes 3,5” QVGA érintőképernyő
  • IEEE 802.11 a/b/g/n és LAN csatlakozás
  • Micro-USB kimenet
  • 1D vagy 2D vonalkód olvasóval
  • Gyártói jótállás: 1 év

Letöltések

adatlap [PDF]

Zebra MK500 Micro Kiosk árellenőrző

A Zebra MK500 Micro Kiosk a kereskedelemben használt árellenőrzők legkisebb változata. Nemcsak aktuális árakról, de megfelelő háttérprogram segítségével percre pontosan az elérhető készletről is információt ad. Lehetőség van kedvezményrendszerek ellenőrzésére vagy akár a jelenlét gyors és egyszerű követésére is a fali terminál segítségével.

Az árellenőrző használata egyszerű és kényelmes, külön oktatás nélkül is bárki tudja kezelni, hisz minden szükséges információt meg tudunk jeleníteni a képernyőn is. Akár segítő hangjelzéseket is használhatunk a beépített sztereó hangszórókon keresztül. A 3,5 inches, színes érintőképernyő és a 3 tanítható gomb segítségével a felhasználók könnyedén tudnak navigálni a Zebra MK500 funkciói között. A terminál elérhető 1D vonalkódok olvasására alkalmas gyors lézerszkennerrel, de ha 2D kódokat is használunk, akkor már az erre is alkalmas változatot kell választanunk.

Zebra MK500 – a gyorsan telepíthető árellenőrző

A letisztult formatervezéssel rendelkező kompakt Zebra MK500 Micro Kiosk nem tolakodó és nem foglal el hasznos értékesítési területeket. Az árellenőrző körül elhelyezhető jelzések segítségével könnyen felhívhatjuk vásárlóink figyelmét a terminálra és annak előnyeire. Telepítéskor nemcsak vezetékes de vezeték nélküli hálózathoz is könnyedén lehet csatlakoztatni. A Wi-Fi 802.11a/b/g csatornákon keresztül csatlakoztatott árellenőrzők beüzemelésekor nemcsak időt, de pénzt is spórolhatunk azzal, hogy nem kell kábelezést is végeznünk.

Több árellenőrző konfigurálását is lehet végezni hálózaton keresztül, akár egyszerre is. A terminálhoz egyéb eszközöket is csatlakoztathatunk mini-USB kábelen keresztül, mint például nyomtatót, kártyaolvasót, vagy akár billentyűzetet.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...