Honeywell CT30 XP ipari mobiltelefon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell CT30 XP ipari mobiltelefon

Honeywell CT30 XP ipari mobiltelefon fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi környezetbe ajánljuk
 • CPU: Qualcomm QCS4290/ QCM4290 nyolcmagos processzor, 2.0GHz
 • Memória: 4GB RAM/64 GB Flash vagy opció 6GB RAM/64GB Flash + micro SD bővíthetőség 512GB-ig
 • Operációs rendszer: Android 11
 • 5.5” színes LED érintőkijelző, Full HD (2160x1080)
 • Wi-Fi 5, 802.11ac; Opcionális Wi-Fi 6, 802.11ax (CT30P-X0N)
 • Bluetooth 5.1 és BLE, mobil adatkapcsolat, GPS, NFC
 • IP67 tokozás, esési tolerancia: 1,2m
 • Működési hőmérséklet: -10°C to 50°C
 • 1D/2D vonalkódolvasó
 • 13 MP hátoldali és 8 MP előlapi kamera
 • Gyártói jótállás: 12 hónap

Honeywell CT30 XP ipari mobiltelefon

A CT30 XP mobilterminál egy hosszútávú felhasználásra fejlesztett, sokoldalúan felhasználható eszköz. A Wi-Fi 5 vagy opcionális Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 és mobilinternet lehetőségek segítségével megbízható adatkapcsolatot és megnövelt adatátviteli sebességet biztosít az állandóan mozgásban lévő munkavállalók számára. A termék ötvözi a csúcskategóriás mobiltelefonok elegáns dizájnját és kezelhetőségét, miközben biztosítja azt a magasfokú tartósságot és funkcionalitást, amelyet a komoly vállalkozások elvárnak. A CT30 XP vékony és könnyű, így könnyedén hordozható akár zsebbe csúsztatva is, ezáltal ideális kiskereskedelmi, szállítási területek számára és akár egészségügyi környezet részére is, hiszen elérhető Health Care verzióban is.

Felhasználó barát szoftverek, megbízható kezelői felülettel, erős hardver alapokon

A CT30 XP ipari mobiltelefon a Mobility EdgeTM platformra épül, amely stabil és biztonságos alapot biztosít a működéshez, ezt olyan hatékony Honeywell szoftverekkel egészíti ki, mint az Operational Intelligence, a Smart Talk és a Smart Pay érintés nélküli fizetés. Az adatgyűjtő a legújabb processzor- és memóriatechnológiát alkalmazza az évekig tartó nagy teljesítmény érdekében, Android 11 operációs rendszerrel. Olvasó modulja minden általános 1D és 2D kódot azonosít. Elérhető StandardRange™ vagy nagy teljesítményű FlexRange™ szkennelőmotorral is, amely több mint kétszeresére növeli a szabványos szkennelési tartományt anélkül, hogy ez a vonalkódos azonosítás sebességét rontaná, vagy növelné az eszköz méretét.

CT30 XP — ipari védelem, fertőtleníthető tokozás

Az élénk, 5,5” hüvelykes full HD (2160 x 1080p) multi-touch kijelzője megkönnyíti a használatot és támogatja a modern, nagyfelbontású alkalmazásokat. Használható kesztyűben, érintőceruzával vagy szabadkézzel is, emellett karcálló Gorilla Glass 5 üveggel rendelkezik. A 8 megapixeles előlapi kamera hatékony és intuitív kommunikációt eredményez a munkatársak között, a 13 megapixeles hátoldali kamera pedig fotós, videós dokumentálást tesz lehetővé. Ellentétben az általános fogyasztói okostelefonokkal, amelyek esztétikusak, azonban kevésbé strapabírók, a CT30 XP MIL-STD-810H és az IP67 tanúsítványokkal rendelkezik, ellenáll az akár többszöri 1,2 méter magasból, betonra történő leejtésnek is. Működése -10°C és 50°C hőmérséklet között zavartalan. A fekete és a fehér modellek is fertőtlenítő szerekkel tisztítható burkolatot kaptak, az eszköz akár óránként többször is tisztítható, 34 engedélyezett fertőtlenítő oldattal. Működés közben is cserélhető 3400mAh akkumulátorral elérhető.