Honeywell CT47 ipari mobiltelefon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell CT47 ipari mobiltelefon

Honeywell CT47 ipari mobiltelefon fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi, valamint raktári és gyártási környezetbe
 • CPU: Qualcomm QCS6490/QCM6490 2.7GHz nyolc magos processzor
 • Memória: 6GB vagy 8GB RAM/128GB Flash + Micro SD 2TB-ig
 • Operációs rendszer: Android 12
 • 5.5″színes LED érintőkijelző Full HD 2160x1080
 • 5G LTE, GPS, Wi-Fi 6E, Bluetooth V5.2+BLE, NFC
 • IP65/IP68 védelmi besorolás
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,8 m magasból történő esésnek
 • Működési hőmérséklet: -20°C – +50°C
 • FlexRange XLR vonalkódolvasó 1D/2D vonalkódokhoz
 • Olvasási távolság 8 cm — 24 m (közel-távoli olvasó)
 • 13 Mp hátlapi kamera, 8 Mp előlapi kamera
 • Gyártói jótállás: 1 év

Honeywell CT47 ipari mobiltelefon

A Mobility Edge™ platformra épülő CT47 mobil PDA rendkívül strapabíró, univerzális felhasználású adatgyűjtő. Megbízható teljesítményt, 5G adatkapcsolatot és zavartalan kommunikációt biztosít a kereskedelmi, logisztikai, raktári és a terepmunkát végző, mindig úton lévő kollégák számára.  A CT47 a Qualcomm® 6. generációs AI-motorral rendelkező QCM6490 nyolcmagos processzor- és memóriatechnológiát hasznosítja a nagy teljesítményű és gyors grafikus adatfeldolgozás érdekében, garantált támogatással Android 16-ig. A processzor minden hagyományos alkalmazás gyors futtatását támogatja és a nagy kapacitásnak köszönhetően az újabb és újabb, magasabb memória igényű alkalmazások használata is akadálymentes. A beépített FlexRange XLR vonalkódolvasó nagy teljesítményű szkennelési teljesítményt és rugalmasságot kínál, ami a standard alkalmazásokon felül, akár az ipari, magas raktárak nagy távolságú vonalkódjainak olvasására is kiválóan alkalmas. A FlexRange XLR gyakorlatilag minden szkennelési feladatnak eleget tesz, olvasási hatótávolsága 8 cm-től egészen 24m-ig terjed.

Akadálymentes kommunikáció és magasfokú biztonság többfaktoros hitelesítéssel

A CT47 adatgyűjtő 5G és Wi-Fi 6E technológiával jelent meg, így beltéri és kültéri munkavégzéshez egyaránt jól alkalmazható. Az 5G a legnagyobb sávszélességet és a leggyorsabb kapcsolatot kínálja például a szállító és kézbesítő dolgozók számára. A biztonságos, többfaktoros hitelesítési technológiával felszerelt CT47 biztonságban megőrzi a mobilterminálon tárolt adatokat.Az ujjlenyomat-érzékelő egy könnyen hozzáférhető biometrikus hitelesítési mód. Több ujjlenyomat is eltárolható többfelhasználós bejelentkezés esetén. Az arcfelismerés az előlapi kamerán keresztül érhető el a készülékhez való gyors és biztonságos hozzáféréshez. A regisztráció gyors, a felhasználói adatokat titkosítva tárolja a PDA.

CT47 — IP65/IP68 védelem, nagy kapacitású akkumulátor

A CT47 a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is kiválóan helytáll. A CT47 ultra-robosztus kialakítású, ellenáll akár többszöri 2,4m magasságból betonra történő esésnek is, illetve kibír 2000-3000 kisebb, 0,5-1m közötti tompított ejtést is. A meglehetősen nagy, 4775mAh kapacitású standard akkumulátorral több, mint 14 órás üzemidejű működésre képes, emellett támogatott a gyorstöltés funkció, egy teljes feltöltés maximum 3 óra alatt végezhető el. A CT47 tervezésénél a strapabíróság mellett a tervezés során azt is figyelembe vették, hogy elegáns, kézreálló formavilágot képviseljen, illeszkedve akár irodai felhasználáshoz is.