Getac S410 ipari laptop a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Getac S410 ipari laptop

Getac S410 ipari laptop fő tulajdonságai

  • Intel® Core™ i3, i5, i5 vPro™ vagy i7 vPro™ processzorral
  • 4, 8 vagy 16 GB RAM
  • Operációs rendszer: Windows 10 Pro
  • 14″ HD képernyő
  • IP51, -21°C – +60°C között működik
  • Wi-Fi, Bluetooth, opcionálisan GPS és 3G/4G
  • Opcionális Full HD webkamera
  • Gyártói jótállás: 3 év

Getac S410 ipari laptop

A Getac ipari laptopja olyan környezetben is használható, ahol egy átlagos notebook már felmondja a szolgálatot. Három alapmodell (Basic, Premium, Performance) közül választhat, amelyek igyekeznek minden szükségletnek megfelelni. A rengeteg extra felszerelési lehetőségnek köszönhetően teljesen egyedi kialakítást is összeállíthat, ami tökéletesen illeszkedik igényeihez.

Ipari laptop – mikor van szükség rá?

Az általános, vállalati laptopok legnagyobb problémája, hogy a fizikai sérüléseknek szinte egyáltalán nem állnak ellen. Egy leejtés vagy ütődés azonnali hibát okoz, ami jelentős plusz költséggel jár a javíttatás vagy új notebookot kell vásárolni. A legkritikusabb ilyenkor mégis a kiesett munkaórák, amikor a feladatok elvégzése elmarad a kiesett munkaeszköz miatt.

Biztonságos ipari laptop igény szerint

A Getac ipari laptopjai csak a már bizonyított, biztonságos technológiákat alkalmazza, ezzel elérve a folyamatos, gyors és hibamentes működést. Az S410 ipari laptop a gyártó leginkább egyedi igények szerint testre szabható notebookja. Gyakorlatilag az összes elterjedt vezetékes csatlakozási lehetőség elérhető a laptopon, vezeték nélkül pedig WiFi és Bluetooth minden összeállításban szerepel és opcionálisan GPS, 3G/4G és Pass-through csatlakozás is kérhető.

Full HD webkamerát is beépítenek a képernyő fölé, ha arra lenne szükségünk. Sőt amennyiben sokat használjuk szabadtéren, akkor napfényben is jól látható multi-tuch kijelzővel szerelik össze számunkra a laptopot. Beépített kártya (SD, Express, PCMCIA) és RFID olvasóval is rendelhető.

Fejlett biztonsági lehetőségek állnak rendelkezésünkre adataink védelme érdekében, mint például ujjlenyomatolvasó, kulccsal zárható dokkoló, smart kártyás ellenőrzés. A LifeSupport™ akkumulátor technológia segítségével kikapcsolás nélkül cserélhetjük a laptop akkumulátorát, így nem leszünk kábelekhez és elektromos csatlakozókhoz kötve. CPU: Intel® Core™i3, i5 vagy i7