Zebra ET40 / ET45 ipari tablet a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra ET40 / ET45 ipari tablet

Zebra ET40 / ET45 ipari tablet fő tulajdonságai

  • CPU: Qualcomm Snapdragon nyolcmagos processzor 2.2 GHz és 1.8 GHz
  • Memória: 4GB RAM/64GB Flash, vagy 8GB RAM/128GB Flash
  • Operációs rendszer: Android 11
  • Kijelző: 8" WXGA (1280x800) vagy 10,1" WUXGA (1920x1200)
  • Wi-Fi 6, 5G LTE, Bluetooth 5.1, NFC
  • IP65 ipari tokozás, működési hőmérséklet: -20°C – +50°C
  • Esési tolerancia: 1,2m tokkal 1,55m (többszöri betonra ejtés)
  • 5 MP előlapi, 13 MP hátoldali kamera
  • Akkumulátor: 6100 mAh (8") vagy 7600 mAh (10")
  • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra ET40 / ET45 ipari tablet

A Zebra ET40 és ET45 vékony és könnyű kialakítású üzleti táblagépei kapacitív 8" vagy 10" multi-touch kijelzővel érhetők el, melyet Corning Gorilla Glass üveg véd. Android operációs rendszerrel és integrált 1D/2D vonalkódolvasóval rendelkeznek, Zebra szkenner motorral (SE4100 vagy SE4710).
Cserélhető 6100 mAh-s (8") vagy 7600 mAh-s (10") akkumulátorral szállítják az egész napos rendelkezésre állásért. A push-to-talk funkcióval és nagy teljesítményű vezeték nélküli kommunikációval bárhol és bármikor elérhető a felhasználója. Az ET40 és 45 egyaránt IP65 és a MIL-STD-810H szabvány szerint állnak ellen pornak, víznek és az eséseknek, ezeket növelheti opcionális védőkeret felszerelése. A csak Wi-Fi kapcsolatot kínáló ET40 ideális lehet beltéri alkalmazásokhoz, pl. kiskereskedelmi és vendéglátóhelyeken, míg a Wi-Fi-s és 5G-s ET45 a kézbesítő sofőröknek és más terepen dolgozóknak nyújthat kiváló megoldást. Bluetooth segítségével csatlakoztathatunk a készülékhez egyéb vezetéknélküli eszközöket is, mint pl. fejhallgató, vagy nyomtató. A táblagép elérhető HealthCare-es változatban is, fertőtleníthető, antibakteriális burkolattal, fehér/kék színben. (képek)

Zebra — hosszú távú termék- és üzemeltetési támogatások 

Vállalkozások számára a fogyasztói kategóriájú táblagépek vásárlása talán első pillantásra jó ötletnek tűnhet a kedvezőbb árfekvés miatt, azonban a funkcionalitás hiánya (magasabb fokú strapabíróság, vonalkódolvasó, leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatok, hatékonyabb kommunikációs lehetőségek), illetve a később keletkező rejtett költségek révén, hosszú távon egy ipari tablet bizonyítottan jobb választás. Az ET40/45 ipari tabletek gyártását minimum 3 évig garantálja a Zebra, emellett a vásárlástól számított minimum 6 éven át tartó terméktámogatást ígérnek. Így ha bővíteni szeretnénk a flottát, azonos típusú modellekkel, vagy több kiegészítőre van szükség, nincs akadálya, ezzel szemben a fogyasztói típusú tabletek rövid termék-életciklusai vegyes modellekel telepített flottát eredményeznek, amelyek támogatása összetettebb, költségesebb és időigényesebb lehet. 

ET40 / ET45 — Különleges kiegészítők, Tap to pay funkció

Hogy a Zebra ET40 vagy ET45 tablet könnyebben hordozható és strapabíróbb legyen, illetve még sokoldalúbb felhasználást biztosítson, rengeteg új és hasznos tartozék érhető el. A készülékekhez többek között választhatunk prezentációs állványt az ügyfél élmény növeléshez, Zebra Pay vagy Ingenico Link 2500i bankkártyaolvasó terminált NFC tap-to-pay funkcióval, ezekhez egyedileg kialakított hátlappal, helyszíni fizetési alkalmazásokhoz. A workstation töltő és kommunikációs dokkoló segítségével a tabletet teljes munkaállomássá alakíthatjuk, csatlakoztathatunk hozzá vezetékes vagy vezetéknélküli billentyűzetet, egeret, esetleg egy másodlagos monitort. Egy és több férőhelyes töltők és kommunikációs állomások, védő funkciójú tartozékok (pl. kijelző védő fólia, tok), targoncához vagy egyéb járművekhez töltők, dokkolók, falra szerelő készletek, és a hordozhatóság növeléséhez kézpántok, vállpántok szintúgy rendelhetők a táblagépekhez.