Zebra L10 ipari tablet a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra L10 ipari tablet

Zebra L10 ipari tablet fő tulajdonságai

  • CPU: Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core 2.2 GH
  • 4GB/64GB or 128GB eMMC; 8GB/128GB eMMC
  • Android 8.1 Oreo
  • Színes FullHD érintő kijelző, 8.3″ vagy 10,1”
  • Opcionális RFID olvasó
  • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w; Wi-Fi™ certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO,Bluetooth v5.0
  • IP65 ipari tokozás, -4°C – +60°C
  • Esési tolerancia: ellenáll 1,83 m magasból betonra történő esésnek
  • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra L10 ipari tablet

 

A Zebra L10 egy robusztus kialakítású táblagép, amely széles funkcionális rugalmasságot biztosít. Így függetlenül attól, hogy a munkatársak inkább a slate tabletet (XSLATE L10), vagy merev fogantyúval és beépített vonalkód-olvasóval ellátott táblagépet (XPAD L10), vagy a kettő az egyben laptopot / táblagépet teljes funkcionalitású billentyűzettel (XBOOK) részesítik előnyben, a Zebra L10 széria mindezen funkcionális igényt messzemenően kielégít.

A Zebra L10 ipari tablet egy olyan masszív platform, ahol a kiváló teljesítmény és biztonság mellett a csatlakoztathatóság és a kiegészítő opciók is hangsúlyosak.

 

Ipari tokozású tablet elegánsan

 

A Zebra L10 ipari tablet ötvözi az általános consumer kategóriás eszközök elegáns megjelenését a vállalati tabletekkel szemben elvárt megbízhatósággal.

Széleskörű konfigurálhatóságot biztosít 10,1″ vagy 8,3″ méretű ütésálló Gorilla Glass érintőképernyővel, és Windows 10 vagy Android 8.1 Oreo operációs rendszerrel, illetve számos bővítési lehetőséggel.

A Zebra L10 ipari tablet IP65 tokozása miatt csepp és porálló, illetve 1,83 méter magasból történő betonra ejtést is könnyedén túlél. Tökéletes munkaeszköz lehet a szállítás és a logisztika, a helyszíni/fedélzeti értékesítés és a kiskereskedelem területén is.

 

Felhasználási lehetőségek széles skálája

 

Az L10 ipari tablet a legújabb generációs NFC, Bluetooth, 802.11ac Wi-Fi, GPS és 4G LTE mobil szélessávú technológiákat ötvözi. Minden L10 robusztus táblagép felszerelhető olyan munkafolyamat specifikus eszközökkel, amelyek szinte bármilyen alkalmazáshoz megfelelőek.

Ez magában foglalja az opcionális valódi soros vagy HDMI bemeneti portot, UHF RFID olvasót (AEI) és a beépített vonalkód olvasót (csak XPad). Az RJ-45 aljzatok és a több USB-port alapfelszereltség minden modellnél. Az elülső és hátsó kamerák 13MP képeket és videó felvételeket készítenek, míg a beépített mikrofonok támogatják a VoIP együttműködést.

 

Egy funkcionális tablet extrém környezetbe

 

A Zebra L10 platformot egy sor MIL-STD-810G vizsgálatnak vetették alá. IP65 tokozása révén ellenáll 1,83 méter magasból betonra történő esésnek, valamint esőben is használható. Ellenáll a szálló pornak is. Mindemellett a megerősített üveg kijelzővel és az aktív digitalizáló opcióval a képernyő könnyen olvasható -  bárhol is használja.