Zebra VC80 járműfedélzeti terminál a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra VC80 járműfedélzeti terminál

Zebra VC80 járműfedélzeti terminál fő tulajdonságai

  • Intel® E3825 Dual Core vagy E3845 Quad Core processzorral
  • 2 vagy 4 GB RAM
  • Windows 7 vagy 10
  • 10,4” érintőképernyő
  • IP66, -30°C – +50°C között működik
  • Wi-Fi, Bluetooth, opcionálisan DGPS
  • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra VC80 járműfedélzeti terminál

A Zebra VC80 targonca terminál targonca, tehergépkocsi vagy nehéz daru esetén is használatos. Bármilyen nehézgép kezelője valós idejű logisztikai információkat igényel munkája gyorsítása és könnyítése érdekében, a VC80 jó választás lehet számára. Zebra VC80 járműfedélzeti terminál.

Zebra VC80 járműfedélzeti terminál — Nagy képernyő és erős burkolat egyben

Targonca terminálok között ritkán találunk 10” is nagyobb érintőképernyőt, de a Zebra VC80 járműfedélzeti terminál esetében ilyennel találkozhat. A 10,4″-es rezisztív érintőképernyő biztosítja a valós idejű adatok világos elrendezését, és még a közvetlen napfényben is jól olvasható az akár 1000 Nits fényerőnek is köszönhetően.

A flexibilis járműterminál rendkívül robusztus felépítésének köszönhetően mindenféle időjárási körülménynek megfelel, akár beltéri csarnokban, akár szabadban használja. Az IP66 szabványú tokozásnak köszönhetően a Zebra VC80 járműfedélzeti terminál nedves és poros környezetben is tökéletesen működik. Az intelligens fűtőelemeknek köszönhetően még a fagyasztó is kedvelt működési környezete lehet.

Zebra VC80 járműfedélzeti terminál — Adatbevitel a járművön

Szükség szerint a kijelző alatt lévő hat szabadon programozható gomb kibővíti az érintőképernyőt a még hatékonyabb működés érdekében. Természetesen opcionálisan csatlakoztathatunk a jármű terminálhoz billentyűzet, illetve vezetékes vagy vezeték nélküli vonalkódolvasó is.

Különböző Windows operációs rendszerek között is választhat, melyeket két vagy négymagos processzor, és 2 vagy akár 4 GB RAM is kiszolgálhat. A választható belső vagy külső antennák segítségével gyors és biztonságos a vezeték nélküli csatlakozás a Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac szabványok szerint a vállalat adataihoz.