Zebra VC8300 járműfedélzeti terminál a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra VC8300 járműfedélzeti terminál

Zebra VC8300 járműfedélzeti terminál fő tulajdonságai

  • CPU: Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core 2.2 GHz
  • Operációs rendszer: Android 8.1 Oreo
  • 4GB RAM/32 GB Flash pSLC
  • 10,4” érintőképernyő
  • IP66, -22°C – +50°C között működik
  • Hűtőházi kivitel is elérhető
  • LAN, WLAN, PAN, Bluetooth 5.0
  • Gyártói jótállás: 3 év

 

Zebra VC8300 járműfedélzeti terminál

 

Ha egy olyan masszív eszközre van szüksége, amely egyszerűvé, könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi az áttérést Windows-ról Androidra, valamint az eszköz kezelést is könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi, akkor a VC8300 fedélzeti terminál kiváló választás.  

A Zebra VC8300 tökéletes migrációt biztosít, ha szüksége van fizikai billentyűzetre a „zöld képernyős” alkalmazások támogatásához ma, és egy érintőképernyőre is a holnap Android alkalmazásainak támogatásához. Valamint, ha szüksége van az Android operációs rendszer vállalati osztályú vezérlésére. Ez mind rendelkezésére áll a VC8300 járműfedélzeti terminállal.

 

Targonca terminál extrém körülményekre tervezve

 

A VC8300-ra a legnehezebb körülmények között is számíthat a megbízható működésre. IP66 tokozással, por- és vízszigeteléssel, lezárt csatlakozókkal rendelkezik és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak. Fagy- és pára lecsapódásmentes működést biztosít az opcionális fűtő szenzorral és az intelligens hőmérséklet érzékelőknek köszönhetően. Targoncára szerelve dolgozhat vele a hűtőházban és szabadtéren is.

 

Kiválóan látható kijelző szélsőséges fényviszonyok között is

 

A 8 inch méretű kijelző jó megjelenítést biztosít a grafikai tartalmaknak. Interaktív alkalmazásokhoz jó kezelhetőséget biztosít a kijelző, míg a fényerő és az osztályában a legjobb képernyő felbontás és technológia nagyszerű betekintési szöget biztosít bármilyen megvilágítási helyzetben. A kapacitív érintőképernyő kesztyűben is egyszerűen használható, mely fontos a kényelmes munkavégzéshez hideg környezetben.

 

Maximális erő a maximális alkalmazás teljesítményéhez

 

Az ultraerős 8 magos processzorral, az elődjéhez képest akár nyolcszor nagyobb RAM-al és Flash memóriával maximális teljesítményt kap az előző generációs eszközökhöz viszonyítva. A memória írás-olvasási sebessége sokat javult egy fejlett memória architektúrán keresztül.

 

Egy élethosszig tartó biztonság a LifeGuardTM  használatával

 

A „LifeGuardTM for AndroidTM” használatával minden nap megkaphatja a biztonsági frissítéseket, amelyek szükségesek a Zebra Android készülékek biztonságának megőrzéséhez, amikor üzemben vannak.  Az operációs rendszer frissítési folyamatának egyszerű, teljes körű irányítását, valamint az Android jövőbeni verzióinak támogatását is biztosítja. A központi menedzselhetőség csökkenti az IT üzemeltetési költségeket.