Epson TM-P80 mobil blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-P80 mobil blokknyomtató

Espon TM-P80 mobil blokknyomtató

Ez a nagy sebességű mobil hőpapíros nyomtató 80 mm-es papírszélességgel ideális a nagyobb kihívásokat támasztó környezetekben, például a vendéglátásban.

Epson TM-P80 mobil blokknyomtató – egyszerűen használható, hatékony

Az Epson TM-P80 POS nomytató 100 mm/mp-es nyomtatási sebességnek és a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a sorbanállás és a késlekedés a fizetésnél nagy mértékben csökken. A hordozható nyomtató tartós és ellenáll a kisebb ütéseknek és eséseknek. A meghibásodások közötti átlagos időtartam 120 000 óra, a meghibásodások közötti átlagos vágások száma 16 000 000 sor.

A TM-P80 rendelkezik automatikus papírtakarékos funkcióval, amely automatikusan akár 23 százalékkal is csökkenti a számla margóját és hosszát, anélkül, hogy megváltoztatná az adatokat vagy lecsökkentené a sebességet.

Epson TM-P80 mobil blokknyomtató – hova ajánljuk?

Vendéglátóipari vállalkozásként keres megoldást a sorok csökkentésére és a pozitív vásárlói visszajelzés növelésére? Ha igen, ez az ideális eszköz. Az Epson TM-P80 képes vonalkódokat és 2D szimbólumokat is nyomtatni, amelynek köszönhetően ez a megbízható termék elengedhetetlen a vendéglátóiparban.