Epson TM-L90 blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-L90 blokknyomtató

Epson TM-L90 blokknyomtató

A TM-L90 az Epson kompakt blokknyomtatója, amely használható vonalkódos címke nyomtatáshoz is. Ez a készülék hatékonyabbá teheti a munkát postahivatalokban, gyógyszertárakban, szupermarketekben és más üzletekben. Különböző címke- és számla papírokra képes nyomtatni különböző méretekben, az állítható vágóegységnek köszönhetően. Maximum 80mm széles hőpapírra képes nyomtatni.

Címke- és vonalkód nyomtatás

A 150 mm/mp sebességű hőnyomtatással a TM-L90 jelentős értéket képvisel a vállalkozása számára. Ezzel a készülékkel sok időt takaríthat meg a címkék és vonalkódok nyomtatása során, és hasznosabb üzleti tevékenységekkel foglalkozhat.

Széleskörűbb csatlakoztatási lehetőségek

A nyomtató nagy sebességű soros, Ethernet és párhuzamos csatlakozókkal, valamint egy beépített USB interfésszel rendelkezik, ezért hálózati egységként is működtethető.

Egyszerű használat

A kis hely igény és a fali rögzítő konzol lehetővé teszi, hogy bárhová helyezhető bármilyen helyzetben a kényelmes és sokoldalú nyomtatás érdekében. A praktikus funkciók, például a beejtős papíradagolás, választható automata vágó és az elakadásmentes papíradagolás biztosítják a folyamatos működést. A könnyen használható kezelőfelület és a 20 millió soros élettartam hosszú, problémamentes karbantartást és üzemeltetést tesz lehetővé.

Kiváló minőségű címkék

Szürkeárnyalatos funkciói lehetővé teszik a testre szabott elrendezések, logók és promóciós üzenetek nyomtatását is.

Nagyobb számla tekercsek, szélesebb papír

Összességében véve a TM-L90 a ma kapható egyik leghatékonyabb címkenyomtató. Nagy átmérőjű papírtekercsek befogadására képes (akár 90 milliméter átmérőig); a különböző méretű címkék nyomtatásához pedig 38 és 80 mm közötti papírszélesség választható.