Epson TM-H6000V blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-H6000V blokknyomtató

Epson TM-H6000V blokknyomtató fő tulajdonságai

  • Blokknyomtatás termo eljárással
  • Szelvények nyomtatása 9 tűs eljárással
  • 350 mm/sec nyomtatási sebesség (blokk)
  • 180 dpi x 180 dpi
  • Interfész: RS232, USB 1.0, USB 2.0, Bluetooth
  • Fióknyitó és ügyfélkijelző csatlakozás
  • Távoli kezelés funkció
  • Alacsony energia fogyasztás
  • Gyártói jótállás: 2 év

Epson TM-H6000V blokknyomtató

Az Epson TM-H6000V blokknyomtató részletgazdag szürkeárnyalatos bizonylat nyomtatást kínál gazdaságosan. Szürkeárnyalatos számla- és bizonylat nyomtatás, csekk feldolgozás egyetlen kompakt készülékkel, alacsony fenntartási költséggel. Kiemelt tulajdonságai a távoli kezelés funkció, az egyszerű telepítés és a két beépített interfész.

Takarékos papírhasználat

A TM-H6000IV papírtakarékos funkciójával akár 31 százalékkal is csökkentheti a papírhasználatot. A logók és szöveg kicsinyítése helyett, amely akár olvashatatlanná is teheti a szöveget, a ‘papírtakarékos’ funkcióval automatikusan csökkentheti az üres helyeket és a vonalkód magasságát. A számla elvágása előtt már nyomtat is a következő számla tetejére, így csökkentve a felső margót.

Alacsonyabb áramfelhasználás

Az Epson TM-H6000V ENERGY STAR minősítéssel rendelkezik, amely alacsonyabb áramfelhasználást jelent a legtöbb blokknyomtatóhoz képest. A távoli kezelés funkcióval akár egy teljes TM-H6000V nyomtató parkot is kezelhet hálózatban. Egyetlen helyről megfigyelheti az összes nyomtató állapotát, és távolról végezheti el a beállításokat.

Interfész

Bármikor kényelmesen válthat USB-kapcsolatra, mivel az USB-csatlakozás a cserélhető második interfész mellett beépítve található. Bluetooth kapcsolat valamint NFC is elérhető.

Részletgazdag szürkeárnyalatos nyomtatás 

A TM-H6000V nyomtatóval részletgazdag logókat és grafikát nyomtathat szürke árnyalatban, így tökéletes megoldást nyújt a márkaarculat vagy speciális ajánlatok hatékonyabb közlésére.

Gyors tranzakciók 

A TM-H6000V akár 350 mm/mp számlanyomtatási és 5,7 sor másodpercenkénti bizonylatnyomtatási sebességével tranzakcióit gyorsan és gördülékenyen
bonyolíthatja. A pontos és gyors csekkfeldolgozást az opcionális, 99 százalékos pontosságot is meghaladó MICR-olvasó biztosítja.

Könnyű használat

A TM-H6000V használatához nincs szükség különösebb tapasztalatra – nagyméretű papírbetöltőjébe könnyedén helyezheti be a bizonylatokat és csekkeket. A fogyóeszközök cseréje pedig biztonságos, egyszerű eljárás, nincsenek éles szélek és nincs szükség a készülék felbontására.