Zebra ZQ220 mobil blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra ZQ220 mobil blokknyomtató

Zebra ZQ220 mobil blokknyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál nyomtatás
  • 203 dpi felbontás, 72 mm maximum nyomtatási szélesség
  • Nyomtatási sebesség 60 mm/sec
  • Könnyű média befűzés
  • Folyamatos nyomtatás
  • cserélhető akkumulátor, hosszú üzemidő
  • IP43 (IP54) tokozás
  • Esési tolerancia: ellenáll 1,5 m magasból történő esésnek
  • Interfész: USB 2.1, USB 2.0, NFC
  • Gyártói jótállás: 1 év, 6 hónap a nyomtató fejre

Zebra ZQ220 mobil blokknyomtató

A Zebra ZQ220 egy olyan kedvező árú blokknyomtató amivel nem kell kompromisszumot kötni szolgáltatásokkal kapcsolatban. Tökéletes egyensúlyt kínál a költségekben, a minőségben, a sokoldalúságban, a tartósságban, a hordozhatóságban és a könnyű használatban.

A sokoldalúság szempontjából ez a nyomtató többféle nyomathordozó és média szélesség használatát teszi lehetővé, hogy minden nyomtatási igényt kielégítsen nemcsak a jelen de jövő nyomtatási igényeit is figyelembe véve.

 

Hordozható blokknyomtató széleskörű alkalmazási lehetőségek

 

A megfelelő csatlakoztatási lehetőségek biztosítják a pillanatok alatt történő párosítást a host mobilkészülékkel, míg az USB csatlakozás megkönnyíti a ZQ220 töltését otthon, autóban vagy irodában, így nincs szükség drága hálózati adapterekre. Karcsú és könnyű kivitele egész nap könnyű hordozhatóságot biztosít.

 

Gazdaságos, könnyen kezelhető, sokoldalú

 

A beépített kijelző, cserélhető akkumulátor, és többek között az egykezes működés is a könnyű használatot biztosítja. Mindemellett tartósság jellemzi, amely lehetővé teszi a mobil nyomtatást beltéri vagy kültéri környezetben is. Nyomtasson akár melegben, hidegben, esőben vagy hóban!

A Zebra 50 éves tapasztalatával és innovációjával olyan minőséget kap, amelyre biztosan számíthat. A ZQ220 kiváló minőségű, alacsony árú mobil nyomtató.

 

Többféle média szélesség támogatása

 

Rugalmasan választhatja meg az alkalmazáshoz megfelelő média szélességet. A ZQ220 mobil blokknyomtatóval nyomtathat akár 80 mm szélességre. Vagy egyszerűen csak adjon hozzá egy távtartót és a ZQ220 készen áll a  76,2 mm, az 58 mm vagy 50,8 mm méretű hordozókra is.

 

Legnagyobb papírtekercset támogató blokknyomtató a piacon

 

Mivel a hordozó alapvetően 80 mm méretű méretű, a nagyobb hordozó tekercsek felhasználhatók. A munkavállalók tekercsenként több nyugtát és címkét nyomtathatnak úgy, hogy kevesebb hordozó tekercset használnak. 

 

Váljon zöldebbé vállalata a ZQ220 mobil blokknyomtatóval?

Használja ki a kazetta nélküli nyomtatás összes előnyét, amellyel vállalata sokkal kevesebb hulladékot termel, így javítva a zöld-kezdeményezéseit. Emellett növelheti a termelékenységet, miközben egyszerűsíti a teherautók, motorkerékpárok és kerékpárosok életét az úton. Kevesebb hulladékpapír kezelhető, és mivel több címke van egy tekercsen, kevesebb hordozótekercsre is van szükség.