Honeywell PC42E-T címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell PC42E-T címkenyomtató

Honeywell PC42E-T címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt termál vagy termál transzfer nyomtatás
  • 203 dpi, 300 dpi
  • 128 MB SDRAM, 128 MB Flash
  • Maximális média szélesség: 114 mm
  • USB, Ethernet interface
  • Opcionális Wi-Fi és Bluetooth modul, vagy USB-soros kábel
  • Gyártói jótállás: 1 év teljeskörű garancia (nyomtatófejre is érvényes)
  • Opcionális SmartPrint Care 3 éves karbantartás csomag

Honeywell PC42E-T címkenyomtató

A PC42E-T asztali címkenyomtató kompakt, megbízható és felhasználóbarát. Hatékony nyomtatási teljesítményt, könnyű kezelhetőséget és karbantartást biztosít. Számos intelligens funkciójával jól alkalmazható különböző iparágakban, kiskereskedelemben, szállításban és logisztikában, valamint könnyűipari és raktározási ágazatokban. A 203 dpi vagy 300 dpi felbontást kínáló nyomtatófejekkel szerelt PC42E-T gyors és stabil, kiváló minőségű nyomtatást biztosít 152,4mm/másodperc maximális sebességgel.

Minden igényt kielégítő csatlakozási lehetőségek és kiegészítők

A PC42E-T változatos csatlakoztatási lehetőségekkel elérhető, a különböző alkalmazásoknak megfelelően. A beépített Ethernet és USB host mellett a nyomtató számos tartozékot támogat, például vágó- és leválasztóegységeket, Wi-Fi/Bluetooth csatlakozó modult és USB-soros kábelt. A vágóeszköz fokozza a termelékenységet, a leválasztó különböző papírtípusokat is támogat. A Wi-Fi/Bluetooth modul lehetővé teszi nagyszámú nyomtató egyszerű telepítését és kezelését, kiküszöbölve a fizikai kábelcsatlakozás korlátait. Ezek mellett a PC42E-T visszafelé kompatibilis korábbi PC42T modellek tartozékaival is, így segítve a kezdeti költségek csökkentését.

ECO üzemmód és távoli felügyeleti eszközök

A PC42E-T rendelkezik egy ECO gombbal is a takarékos üzemmód használatához, ez segít csökkenteni a címkepazarlást és megtakarítani a kalibrációs várakozási időt. Okos kialakítása lehetővé teszi a ½ inches és 1 inches festékszalag csévék közötti egyszerű váltást, így egyetlen nyomtatóval többféle alkalmazást lehetővé téve. A Honeywell Printer Edge™ és az OpIntel rendszerrel ellátott PC42E-T távoli, központi irányítást és valós idejű felügyeletet biztosít. A PC42E-T gazdag interfészeinek, kompakt kialakításának és az általános médiaspecifikációkkal való kompatibilitásának köszönhetően zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen alkalmazási környezetbe.