Sato CT4-LX címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Sato CT4-LX címkenyomtató

Sato CT4-LX címkenyomtató fő tulajdonságai

 • 203dpi vagy 305dpi nyomtatás
 • Maximum nyomtatási sebesség: 203mm/sec
 • Maximum nyomtatási szélesség: 104mm
 • 4 GB ROM, 1 GB RAM
 • 4,3” színes TFT érintőkijelző 480x272
 • BPL, ZPL, DPL, IPL, TCL, EPL programnyelveket támogatja, autodetektálással
 • Interfész: USB, Ethernet, NFC olvasó
 • Opcionális Wi-Fi, soros port, Bluetooth
 • Opcionális vágó-, címke leválasztó egység
 • Opcionális UHF vagy HF író
 • Gyártói jótállás: 1 év teljeskörű, nyomtató fejre 1 év vagy 30km

Sato CT4-LX prémium asztali címkenyomtató

A Sato CT4-LX egy felső kategóriás, könnyen kezelhető és helytakarékos 4 inches címkenyomtató. Számos ágazat részére lehet kiváló választás, mint pl. kereskedelemben, logisztikai területeken, élelmiszeriparban vagy egészségügyben. Telepítése rendkívül egyszerű. Többféle alap és választható interfésszel elérhető, hogy személyre szabottan csatlakoztathassuk PC-hez, laptophoz, egyéb perifériához. Az intelligens nyomtatás funkció által még egyszerűbbé válik a nyomtatás, hiszen a leggyakrabban használt címketerveket el lehet menteni, és a menüből könnyedén újra elő lehet hívni. Ebben az esetben a nyomtató önmagában is használható, külső egységhez való csatlakozás nélkül.

Könnyen kezelhető menürendszer, környezet barát nyomtatási mód

Az intuitív használatot a színes 4,3” kijelző és az egyértelmű ikonok segítik. A 31 nyelven elérhető menürendszer, lehetővé teszi, hogy akár multinacionális közegben is használatba kerüljön. A címketekercsek és a festékszalagok cseréje könnyedén és rendkívül gyorsan kivitelezhető a szélesen nyíló felső fedélnek köszönhetően. A hátsó burkolati nyíláson keresztül pedig akár leporellóra hajtott etikett nyomtatása is lehetővé válik. A címkehulladék-megelőző funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az első címkétől kezdve nyomtasson, elkerülve ezzel a kalibrálással járó papírhulladékot. A változatos nyomtatási módoknak megfelelően elérhető több különböző kiegészítő is, mint pl. vágóegység, vagy címke leválasztó. A CT4-LX elérhető Linerless, azaz hordozó nélküli öntapadós etikettek nyomtatására alkalmas verzióban is.

CT4-LX RFID modell – automatikus RFID címke olvasás és kódolás

A CT4-LX-hez USB-n, vagy opcionális Bluetooth-on keresztül a felhasználó csatlakoztathat egyéb perifériákat is, 1D/2D vonalkódolvasót, mérleget, webkamerát, ezáltal szélesebb körű címkenyomtatási feladatokat hajthat végre. A CT4-LX RFID modellel további lehetőségek válnak elérhetővé, képes olvasni és kódolni az RFID címkéket UHF vagy HF sávokban. Az új Sato RF Analyze funkció által a CT4-LX automatikusan teszteli, majd kódolja az RFID címkéket, nincs szükség típusonként külön konfigurációs beállításokra, ezzel nagymértékű stabilitást és időmegtakarítást eredményezve.