TSC T6000e OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

TSC T6000e OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel

TSC T6000e OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel fő tulajdonságai

  • Direkt termál és termál-transzfer nyomtatás
  • 200dpi / 300dpi / 600dpi nyomtatás
  • Nyomtatási sebesség: 203mm/s (203dpi), 305mm/s (300dpi), 152mm/s (600dpi)
  • 512MB DDR/128MB Flash memória
  • PGL/VGL/ZGL/TGL/IGL/STGL/DGL/IEGL/MGL/EGL programnyelvet támogat
  • Interfész: USB, RS-232, Ethernet
  • Opcionális interfész: Wi-Fi, GPIO, Parallel
  • Beépített vonalkód ellenőrző egység
  • Gyártói jótállás: 2 év 

TSC T6000e OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel

A TSC T6000e OVD-2D az egyik legsokoldalúbb ipari címkenyomtató a piacon, napi 10.000 db etikett gyors és kivételes minőségű nyomtatására és egyidejű ellenőrzésére képes. Intelligens hőkezelő rendszere növeli a nyomtatófej élettartamát és javítja a vonalkódnyomtatás minőségét, miközben csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ügyfeleink a Printronix ODV-2D vonalkód ellenőrző technológiát használva kiküszöbölhetik az olvashatatlan vonalkódok miatt visszaküldött szállítmányokat és a hibákból fakadó extra költségeket is. Három modell érhető el a vonalkódellenőrzővel szerelt szériában: egy 203dpi, egy 300dpi és egy 600dpi felbontású nyomtatófejjel rendelkező változat. 

Soha nem volt ilyen egyszerű és gyors az integráció

A TSC T6000e ODV-2D könnyen és gyorsan integrálható bármilyen ipari területről is legyen szó, a felhasználók betanítását az egyszerű kezelés és az interaktív színes LCD kijelző segíti, csökkentve ezáltal az állásidőt. Többféle csatlakozási lehetőséget kínál a gyors beüzemeléshez, mint USB, RS-232 és Ethernet, valamint GPIO és Parallel port opciókkal is rendelhető igény esetén. Emelett opcionálisan támogatja a Wi-Fi-s, vezetéknélküli csatlakozási módot is. Más márkák nyomtatóinak kiváltására is kifejezetten alkalmas, mivel támogatja gyakorlatilag az összes népszerű gyártó nyomtatási nyelveit.

Printronix Auto ID ODV-2D vonalkód ellenőrző technológia

A T6000e 4-inches ipari címkenyomtatókba beépített ODV-2D vonalkód-ellenőrzési technológia az iparág egyik első megfizethető, teljesen integrált megoldása, amely képes 1D és 2D vonalkódok nyomtatására, ellenőrzésére és validálására. Ez az első olyan rendszer, amely a vonalkódokat az ISO 15415, 15416 és 15426 szabványok szerint osztályozza és minden egyes tranzakcióról részletes jelentést tárol. Ez az exkluzív technológia minden nyomtatott vonalkódot beolvas, azonosítja a selejtes vonalkódokat és a kezelő beavatkozása nélkül visszahúzza, érvényteleníti, majd újranyomtatja a cserecímkét. Az ODV-2D gyorsan megtérül azáltal, hogy kiküszöböli a nem megfelelő címkék miatti extra költségekkel járó visszáruzást, visszatérítéseket és esetleges bírságokat. A fejlett funkciók lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan integrálható legyen a meglévő alkalmazásokba.