TSC T8000 OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

TSC T8000 OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel

TSC T8000 OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel fő tulajdonságai

  • Direkt termál és termál-transzfer nyomtatás
  • 200dpi / 300dpi nyomtatás
  • Nyomtatási sebesség Max.: 356mm/s (4”, 203dpi)
  • 512MB DDR/128MB Flash memória
  • PGL/VGL/ZGL/TGL/IGL/STGL/DGL/IEGL/MGL/EGL programnyelvet támogat
  • Interfész: USB, RS-232, Ethernet
  • Opcionális interfész: Wi-Fi, GPIO, Parallel
  • Beépített vonalkód ellenőrző egység
  • Gyártói jótállás: 2 év 

TSC T8000 OVD-2D ipari címkenyomtató beépített vonalkódellenőrzővel

A TSC T8000 OVD-2D egy csúcskategóriás, full-ipari, 24/7-es munkavégzésre alkalmas címkenyomtató, kiváló minőségű ipari címkék gyors és megbízható előállítását és egyidejű ellenőrzését teszi lehetővé. Gyártó és forgalmazó ügyfeleink a T8000-be beépített Printronix ODV-2D vonalkód ellenőrző technológiát alkalmazva megszüntethetik a beolvashatatlan vonalkódok miatt visszaszállított áruval járó fennakadásokat és a tévesztésekből fakadó extra költségeket is. A nyomtató beállítása intuitív módon történik, a nyomtatási kellékanyagok pedig kényelmesen, oldalról tölthetők be. Egyszerű kezelését a beépített 3,4"-os színes kijelző és az alatta található navigációs gombok biztosítják. Többféle csatlakozási lehetőséget kínál: alapértelmezetten USB, RS-232 és Ethernet porttal rendelkezik, de opcionálisan GPIO és parallel porttal, valamint Wi-Fi-vel is elérhető. A bevezetést elősegítve, szinte minden népszerű nyomtatási programnyelvet tud, így nem okoz gondot más márkájú nyomtató kiváltása sem.

Rugalmas megoldások különböző alkalmazásokhoz

Hogy több alkalmazási területet lefedjen, négy modell érhető el a TSC T8000 OVD-2D vonalkódellenőrzővel szerelt szériában: egy 4"-es modell 104 mm széles vonalkódokhoz, egy 6"-es modell legfeljebb 168 mm széles vonalkódokhoz, és minkét modell elérhető 203dpi és 300dpi felbontású nyomtatófejjel. A maximális nyomtatási sebesség a modelltől és a kívánt nyomtatási felbontástól függ. A 4"-es modell éri el a legnagyobb nyomtatási sebességet, amely 356 mm/mp 203 dpi felbontás mellett. A 300 dpi-s felbontásnál 305 mm/mp sebességet ér el. A 6"-os modell maximális nyomtatási sebessége 305 mm/mp 203 dpi-nél vagy 256 mm/mp 300 dpi-nél. 

Printronix Auto ID ODV-2D vonalkód ellenőrző technológia

A T8000 4- és 6-inches hosszú élettartamú címkenyomtatóiba szerelt ODV-2D vonalkód-ellenőrzési technológia az iparág egyik első költséghatékony és teljesen integrált megoldása, amely képes 1D és 2D vonalkódok nyomtatására, ellenőrzésére és érvényesítésére. Ez az első olyan rendszer, amely a vonalkódokat az ISO 15415, 15416 és 15426 szabványok szerint osztályozza és minden egyes tranzakcióról részletes jelentést tárol. Ez az exkluzív technológia minden készülő vonalkódot beolvas, felismeri a hibásan nyomtatott vonalkódokat és a felhasználó beavatkozása nélkül visszahúzza a hibásan megnyomtatott címkéket, áthúzással érvényteleníti őket, majd újranyomtatja a cserecímkét. Az ODV-2D gyorsan megtérül azáltal, hogy kiküszöböli a nem megfelelő címkék miatti extra költségekkel járó visszáruzást, visszatérítéseket és esetleges bírságokat. A fejlett funkciók lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan integrálható legyen a meglévő alkalmazásokba.