Zebra QLn420 Apple iOS és Android kompatibilis címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra QLn420 Apple iOS és Android kompatibilis címkenyomtató

Zebra QLn420 Apple iOS és Android kompatibilis címkenyomtató fő tulajdonságai

 • Direkt-termál nyomtatás
 • 104 mm nyomtatási szélesség
 • Címkére és folyamatos hőpapírra is nyomtat
 • IP43 tokozás, -20 – 50 Celsius fokig
 • 128 MB RAM, 256 MB Flash (64 MB felhasználói)
 • CPCL, EPL™ és ZPL® programnyelv
 • iOS, Android, Windows Mobile és BlackBerry támogatás
 • Clamshell kialakítás, könnyű média befűzés
 • PowerPrecision+ 4900 mAh Li-Ion akku, beépített akkutöltő
 • ZebraNet 802.11a/b/g/n WiFi, Bluetooth 3
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra QLn420 mobil címkenyomtató

A Zebra QLn420 mobil címkenyomtató 104 mm szélességben képes címkét vagy számlát nyomtatni Apple iOS®, Android™, Win® CE, Win® Mobile és BlackBerry® platformú mobil eszközökről. Többféle programnyelvet támogat, így könnyedén beilleszthető bármilyen vállalati infrastruktúrába. Elsősorban raktári kiszedéshez, áttároláshoz, kiskereskedelmi alkalmazásokhoz valamint helyszíni bizonylat nyomtatáshoz javasoljuk. Kiválóan alkalmas helyszíni számlázáshoz SFA alkalmazásokban, vagy munkalapok nyomtatásához szerviz szolgáltatók esetében.

A számos kiegészítő, a hosszú akkumulátor üzemidő és a beépített akkumulátor töltő igazi terepi munkatárssá avatja a Zebra QLn420 mobil címkenyomtató készüléket. A címke szenzor precíz nyomtatást tesz lehetővé, de folyamatos, hőérzékeny papírra is képes például bizonylatokat nyomtatni. Nincs több rossz helyre ragasztott címke, vagy késve megküldött bizonylat. A nyomtatást a munkavégzés helyszínen és valós időben végezheti.

Címkenyomtatás mobiltelefonról

A Zebra QLn420 címkenyomtatója olyan fejlett szoftverfejlesztő környezetet (SDK) biztosít, amely gyakorlatilag az összes elterjedt mobiltelefon, PDA és mobil adatgyűjtő platformot támogatja. Így a mobil címkenyomtató és hétköznapi iPhone mobiltelefon párosával egy komplett nyomtató állomást alakíthat ki. A támogatott programnyelvek széles köre egyszerűvé teszi az eszköz integrációját bármilyen IT környezetben. A Cloud Connect közvetlen kapcsolatot biztosít a felhő alapú megoldásokhoz is.

Egyszerű menedzsment – csökkenő IT költségek

A QLn420 folyamatos tájékoztatást ad a nyomtatón található kijelzőn az aktuális üzemállapotáról. A kezelése és a média befűzése roppant egyszerű a „Clamshell” kialakításnak köszönhetően. Minden felhasználó pillanatok alatt elsajátítja a kezelést, nem igényel támogatást az IT részleg részéről. A PC-re telepített AirWatch Connector alkalmazás lehetővé teszi, hogy az IT részleg folyamatosan nyomon kövesse a mobil címkenyomtatók állapotát. Ethernet kapcsolaton keresztül központilag frissíthető a mobil címkenyomtató firmware-e, módosíthatók a beállítások, új fontok vagy grafikák telepíthetők. Mindehhez nem szükséges minden nyomtatót az IT osztályra szállítani. Ezzel rengeteg állásidőt, egyszer s mindenkorra költséget takaríthat meg.