Smartindy weboldal

Oldal fejléc

Zebra ZD620 / ZD620-HC címkenyomtató

  • Termál-transzfer / direkt termál nyomtatás
  • 203dpi / 300dpi felbontás
  • A HC változat fertőtleníthető burkolattal
  • Nyomtatási sebesség 102 mm/sec
  • Maximum 104mm nyomtatási szélesség
  • Interfész: USB v2.0, Bluetooth, RS-232, 10/100 Ethernet, opcionális: 802.11ac Bluetooth 4.1
  • Link-OS
  • Gyártói jótállás: 1 év, 6 hónap a nyomtató fejre
  • Opcionális SmartPrint Care 3 éves karbantartás csomag

Letöltések

adatlap [PDF]

Zebra Zd620 / ZD620-HC címkenyomtató

Ha a nyomtatási minőség, a termelékenység, az alkalmazás rugalmassága és a kezelés egyszerűsége fontos, akkor a Zebra ZD620 széria ideális választás. A Zebra asztali nyomtatójának következő generációjaként a ZD620 felváltja a Zebra népszerű GX sorozatú és ZD500 nyomtatóit, és a hagyományos asztali nyomtatók fölé emelkedik a kiváló nyomtatási minőséggel és korszerű funkciókkal. Direct thermal és thermal transfer modellek egyaránt elérhetőek.

A Zebra asztali nyomtatók legszokásosabb tulajdonságait tartalmazza, beleértve egy opcionális 10 gombos felhasználói felületet, színes LCD kijelzőt egyaránt. A ZD620 nyomtatók futtatják a Link-OS rendszert, és támogatja a Print DNA alkalmazáskészlet, segédprogramokat és fejlesztői eszközöket, amelyek kiváló nyomtatási élményt nyújtanak jobb teljesítmény, az egyszerűbb távoli kezelhetőség és a könnyebb integráció révén. A Zebra ZD620 széria a nagy nyomtatási sebességet és a nyomtatási minőséget, valamint nyomtató egyszerű kezelhetőségét együtt biztosítja.

 

Prémium címkenyomtatási teljesítmény

 

A ZD620 széria nyomtatói maximális nyomtató teljesítményt és termelékenységet biztosít az osztály legjobb nyomtatási sebességével.

 

Egyszerű használat — könnyű média befűzés

 

Három gombos felülete 5 LED-állapotjelzéssel vagy opcionális tíz gombos felület színes LCD-kijelzővel megkönnyíti a nyomtató rendelkezésre állásának beállítását, konfigurálását vagy visszaállítását. A kellékanyagok befűzése rendkívül egyszerű.

 

Működési és alkalmazási rugalmasság

 

Az átfogó csatlakoztatási lehetőségek elérhetővé teszik a csatlakozást a meglévő vezetékes vagy vezeték nélküli hálózathoz, vagy közvetlenül bármely számítógéphez. A ZD620 a Link-OS rendszert futtatja, és támogatja az erőteljes Print DNA alkalmazáskészlet, segédprogramok és fejlesztői eszközöket a jobb teljesítmény, az egyszerűbb távoli kezelhetőség és a könnyebb integráció érdekében.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...