Zebra ZT231 címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra ZT231 címkenyomtató

Zebra ZT231 címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál vagy termál-transzfer nyomtatás
  • 203 dpi vagy 300 dpi felbontás
  • Nyomtatási sebesség max. 304,8 mm/sec (12 ips)
  • Nyomtatási szélesség max. 104mm
  • 4,3” színes érintőkijelző
  • Intefész: USB, soros, Ethernet, Bluetooth
  • Opcionális Wi-Fi
  • Opcionális vágóegység, címkeleválasztó, visszacsévélő
  • Gyártói jótállás: 1 év, 6 hónap a nyomtatófejre

Zebra ZT231 félipari, robusztus címkenyomtató

A Zebra ZT231 a ZT200-as széria korábbi modelljei által nyújtott kiváló tulajdonságokat ötvözi (mint tartós minőség, nagy felbontású nyomtatás és kedvező ár) a rendkívül gyors, akár 304,8mm/másodperces nyomtatási sebességgel és az új, nagy méretű színes érintőjelzős kialakítással. Éles, jól olvasható szövegek, képek és vonalkódok nyomtatására alkalmas, akár 300dpi felbontással.

 

 

Vezetékes és vezeték nélküli, szabványos csatlakozási megoldások

Különféle vezetékes csatlakozási lehetőségeket kínál, mint USB, soros és Ethernet port, tehát zökkenőmentesen integrálható meglévő hálózatba. Mindezek mellett vezeték-nélküli adatkapcsolattal is rendelkezik, alap kivitelben csak Bluetooth-szal, opcionálisan Wi-Fi-vel is. A kompatibilis adatgyűjtő készülékekkel való nyomtatáshoz (pl. TC széria), ezeket NFC-vel párosíthatjuk a nyomtatóhoz. Mivel minden általános nyomtató emulációval rendelkezik, bármilyen márkájú nyomtató helyettesítésére alkalmas, címkeformátum vagy kódok módosítása nélkül.

ZT231 — hatalmas kijelző, egyszerűsített karbantartás

Robusztus kialakításának, tartós fémből készült burkolatának köszönhetően ideális lehet könnyűipari környezetekhez is. A ZT231 egyszerűen használható, nagy méretű, 4,3 inches színes érintőkijelzője kesztyűvel is kezelhető, nagyban megkönnyíti a nyomtató használatát. Gyors hozzáférést biztosít varázslókhoz, hasznos útmutató videókhoz, és egy pillantással meggyőződhetünk a nyomtató állapotáról, esetleges karbantartási igényéről. A beépített elemzés funkció és a nyomtatófej-elemek felismerése segít a karbantartás előre megtervezésében. A Zebra a karbantartást is megkönnyíti az ügyfelei számára: a gyorsan kopó alkatrészeket, mint a gumihenger vagy nyomtatófej, egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetővé vált. Opcióként a nyomtatóhoz elérhető vágóegység, címkeleválasztó belső hordozó anyag visszacsévélővel vagy anélkül, Wi-Fi interface, stand-alone használathoz 62 gombos, 2 soros LCD kijelzővel rendelkező billentyűzet, sőt még RFID modul is.