Kártyanyomtató festékszalag a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Kártyanyomtató festékszalag

Kártyanyomtató festékszalag fő tulajdonságai

Kártyanyomtatáshoz szükséges fekete, egyszínű, és többpaneles színes Zebra és Datacard kártyanyomtató festékszalagok. A gyári Zebra és Datacard festékszalagok garantálják, hogy a nyomat színei élettel teli, valósághoz és a grafikai tervhez hűen jelenjenek meg a kártyán. A gyári festékszalagok időtálló nyomatot hoznak létre a kártyán.

Egyszínű monochrome festékszalag

Egy paneles, a festék színével megegyező színek nyomtatására alkalmasak. Például fekete festékszalaggal fekete, és raszterezési eljárással szürke árnyalatok nyomtathatók.

Általános kártyanyomtató festékszalag

Egyszerű egyszínű nyomatok nyomtatásához használható, mint vonalkód, egyszínű árnyalatok nélküli szöveg, vagy logo.

HQ vagy Foto kártyanyomtató festékszalag

Egyszínű színátmenetes, vagy szürkeárnyalatos fényképminőségű nyomtatáshoz használható festékszalagok.

Színes kártyanyomtató festékszalag

A nyomdai eljárásoknak megfelelően alapszínekből (sárga, magenta, cián és fekete) állítják elő a teljes képet, melynek jelölése C-M-Y-K. Minden színnek egy külön panel felel meg a festékszalagon. Egyes festékszalagon egy plusz panel is található, melyet O-val jelölnek. Ez egy úgynevezett “topcoat” panel, mely a kártya mechanikai védelmét látja el (kopás ellen). Az ilyen festékszalag jelölése Y-M-C-K-O.

Speciális kártyanyomtató festékszalag

Különleges nyomtatási igényre kifejlesztett festékszalag, melynek segítségével különleges hatás érhető el, vagy speciális nyomtatási feladatra lett kifejlesztve.

Half panel kártyanyomtató festékszalag

Félpaneles kivitelével gazdaságos nyomtatási lehetőséget kínál olyan kártyák nyomtatására, ahol nem akarjuk a kártya felületét teljes egészében megnyomtatni. Például amennyiben egy színes kártyán egy meghatározott helyre kell a megszemélyesítés adatait fekete szalaggal nyomtatni (név, vonalkód), alkalmazzunk félpaneles festékszalagot.