Honeywell 8675i vezeték nélküli gyűrűszkenner a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell 8675i vezeték nélküli gyűrűszkenner

Honeywell 8675i vezeték nélküli gyűrűszkenner fő tulajdonságai

 • Vezeték nélküli kivitel
 • Raktári és Ipari környezetbe 
 • 1D és 2D vonalkódokat olvas
 • Olvasási távolság – StandardRange(TM) kivitelben: 4-80cm
 • Olvasási távolság – FlexRange(TM) kivitelben: 6cm-984cm-ig
 • Interfész: Bluetooth 5.1, NFC
 • IP65 tokozás, Esési tolerancia: 1,5m
 • Működési hőmérséklet: -20°C to 50°C (FR), -10°C to 50°C (SR)
 • Gyártói jótállás: 2 év (akkumulátor: 1 év)

Honeywell 8675i vezeték nélküli gyűrűszkenner

A Honeywell a 8675i ujjon hordható gyűrűszkennerével egy olyan vonalkódolvasót biztosít, amely mindig kéznél van, mégis szabadon hagyja a munkavállalók kezét. Viselete közben egyéb raktári feladatok ellátását is lehetővé teszi, kifejezetten a termelékenység javítása érdekében. A fejlesztés során a legmagasabb fokú ergonómiára törekedtek, mivel kicsi és könnyű, kifejezetten kényelmes megoldást nyújt, akár egész napos használat során is. Üzembe helyezése és beállítása rendkívül egyszerű, használata sem okoz nehézséget, a gyűrű rész – amelyen a trigger gomb található – átfordításával, jobb és balkezesek számára egyaránt használhatóvá válik. A LED kijelző megjeleníti a felhasználók számára Bluetooth-kapcsolat állapotát, az akkumulátor töltöttségi szintjét, és jelzi azt is, ha az akkumulátor cserét igényel.

 

Az első FlexRange technológiás gyűrűszkenner

A Honeywell 8675i gyűrűszkenner a piacon egyedülálló módon, elsőként biztosít olyan ujjon hordható vonalkódolvasót, amely közelre és távolra is kiválóan olvas. A FlexRange(TM) technológia segítségével nagymértékű rugalmasságot biztosít a vonalkódolvasási tartományt illetően (6cm-től 9,8m-ig), amely hordható formában eddig nem volt elérhető. Ez eddig csak a gyűrűszkennerekhez képest jóval nagyobb méretű és súlyú, kézi vonalkódolvasókkal volt megoldható, amelyek egész napos használata azonban, közel nem olyan komfortos, mint egy viselhető változat esetében. A 8675i elérhető StandardRange(TM)-es kivitelben is, amely kedvezőbb beszerzési költséget jelent,  ha hosszútávon csak kartávolságban található kódokat szükséges azonosítsunk. A prémium szkennelési teljesítmény mindkét típus esetében garantált, még sérült vagy gyenge minőségű 1D/2D vonalkódok esetében is gyors munkát biztosítanak.

 

8675i – Cserélhető akkumulátor: többműszakra tervezett energiaellátás

A 8675i gyorsan, egyéb szerszám használata nélkül átalakítható gyűrűből kesztyűvé, amely talán még kényelmesebb megoldás hosszútávon. Mivel a kesztyű víztaszító anyagból készül, tisztítása rendkívül egyszerű. A könnyedén cserélhető, 570mAh akkumulátoroknak köszönhetően a Honeywell 8675i többműszakos munkarend esetén is kiválóan alkalmazható. Az akku cseréje mindössze egy gyors mozdulat és a gyűrűszkenner máris használatra készen várja a következő műszak dolgozóit. Tokozása IP65 védelemmel ellátott, többszöri 1,5m magasból betonra történő esést is kibír, emellett a kategóriájában a legjobb specifikációkkal rendelkezik az ütődések tolerálását illetően is, amely egy hordható eszköz esetében elkerülhetetlen a mindennapi gyors tempójú munkafolyamatok során.

 

A Honeywell 8675i gyűrűszkenner javasolt alkalmazási területei:
 

 • Disztribúciós raktárakban komissióhoz, ahol szabad kézzel történik a kiszedés
 • Ipari és logisztikai alkalmazásokban, termelés és árukövetésre
 • Iparban minőség ellenőrzési feladatokra, ahol a munka közben szabad kéz szükséges a felhasználónak
 • Postai és csomag logisztikai alkalmazásokban, az imager változattal akár fénykép is készíthető (sérült csomag)
 • Csuklóra rögzíthető terminálok kiegészítő olvasójaként