Datalogic Gryphon GM4400 vezeték nélküli vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic Gryphon GM4400 vezeték nélküli vonalkódolvasó

Datalogic Gryphon GM4400 vezeték nélküli vonalkódolvasó fő tulajdonságai

 • Vezeték nélküli kivitel
 • Irodai és kereskedelmi környezetbe
 • 6-80 cm olvasási távolság
 • 1D és 2D kódokat olvas
 • IP52 tokozás, esési tolerancia: ellenáll 1,8 m magasból történő esésnek
 • Interfész: RS-232, USB
 • Gyártói jótállás: 3 év

Datalogic Gryphon GM4400 2D vonalkódolvasó

A Datalogic Gryphon GM4400 vezeték nélküli vonalkódolvasó a Datalogic prémium 2D vonalkódolvasói közé tartozik. A Datalogic által alkalmazott 433MHz vezeték nélküli adatátviteli technológia akár 30 méter sugarú körben teszi lehetővé az akadálymentes mozgást. A készülék egy beépített memóriával is rendelkezik, így akár “batch üzemmódban” is használható. A leolvasott vonalkódokat eltárolja és lehetőség esetén továbbítja a háttérrendszer felé.

A Datalogic Gryphon GM4400 normál (SR) kivitele mellett GM4400-HD nagy felbontású változatban is elérhető, mely kimagasló a kis méretű 2D vonalkódok olvasásában.
Sokoldalúak, tartósak, kiválóan használhatók olyan kereskedelmi és kevésbé szélsőséges ipari környezeti alkalmazásoknál, ahol a mobilitás nagyban hozzájárul a termelékenység növeléséhez. A vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően az olvasók nincsenek helyhez kötve, bárhol használhatók, elkerülhetők a vezetékes eszközöknél gyakori csatlakoztatási hibák, nő a munkavégzés hatékonysága és a munkatársak elégedettsége.

A Datalogic Gryphon GM4400 vonalkódolvasó normál (SR) kivitele mellett rendelhető GM4400-HD kivitelben is. A HD kivitel módosított olvasó egysége nagy felbontású CCD érzékelővel és optikával szerelt, így kisméretű vonalkódokat is intenzíven olvas.

Datalogic 433MHz vagy 910Mhz adatátvitel

A mobilitást a Datalogic által kifejlesztett STAR Cordless System™, keskenysávú rádiós kapcsolat teszi lehetővé. A GM4400 olvasók skálázható megoldást biztosítanak, lehetőség van egyszerű pont-pont és komplex, hálózati pont-multipont rádiós kapcsolat beállítására is. A vonalkódolvasó vevőegységéhez akár több Gryphon vonalkódolvasó is párosítható, így jelentős költséget takaríthat meg. A 433MHz frekvencia alkalmazásával a vonalkódolvasó 30 m, míg a 910MHz alkalmazásával 15 m távolságba távolodhat el a vevőegységtől.

Fejlett Li-Ion akkumulátor – 50.000 vonalkód olvasás egy töltéssel

A tápellátást hosszantartó Lítium-ion akkumulátor biztosítja, újratöltés nélkül akár 50 ezer leolvasás is elvégezhető. A Datalogic Gryphon a töltőbe helyezve is képes leolvasni a vonalkódokat, így az akár kéz nélküli üzemmódot is lehetővé tesz.

A Datalogic Gryphon GM4400 325 vonalkódot képes leolvasni egyetlen másodperc alatt, így jelenleg a kategória leggyorsabb vonalkódolvasója. Beépített memóriával rendelkezik, így amennyiben a vevőegységtől nagyon eltávolodunk, képes 1200 átlagos hosszúságú vonalkódot “megjegyezni”. Visszatérve a vevőegység hatósugarába, a vonalkódokat áttölthetjük a host számítógépre.

Datalogic Gryphon GM4400 vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei

 • Kiskereskedelemben a kasszák mellé
 • Nagykereskedelemben áruátvételre és számlázásra
 • Kisebb vonalkódok olvasására (HD kivitel)
 • Gyártási termeléskövetésre az elektronikai iparban (HD kivitel)
 • Egészségügyi alkalmazásokban, labor címkék olvasására