Honeywell Voyager Extreme Performance 1472G vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Voyager Extreme Performance 1472G vonalkódolvasó

Honeywell Voyager Extreme Performance 1472G vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezeték nélküli kivitel
  • Kereskedelmi és irodai környezetbe
  • 1D/2D vonalkódokat olvas
  • olvasási távolság 0-70 cm-ig 
  • IP42 tokozás, esési tolerancia: ellenáll 1,8m magasból történő esésnek
  • Fejlett Li-Ion akkumulátor: 50.000 kódolvasás egy töltéssel
  • Bluetooth 4.2 adatátvitel
  • Gyártói jótállás: 5 év

Honeywell 1472G vezetéknélküli 2D vonalkódolvasó

A Voyager XP 1472G, a kategória korábbi modelljeivel és jelenlegi versenytársaival összehasonlítva, tartósabb kialakításával és precízebb olvasó technológiájával emelkedik ki. A Honeywell kifejezetten a nagyforgalmú munkaállomások, kiskereskedelmi környezetek igényeire szabva fejlesztette ki. Tökéletes választás olyan területekre, ahol a munkafolyamatok során 1D és 2D vonalkódok gyors és pontos felismerésére van szükség, helyhez kötöttség nélkül.

Csúcsminőségű szkenner, megnövelt olvasótávolsággal

A Honeywell 1472G vezetéknélküli vonalkódolvasója a gyártó által a Voyager „Extreme Performance” fantázianevet kapta, nem is ok nélkül. Az elnevezéshez híven extrém teljesítménnyel bír: Az 1472G még a nehezen olvasható, rossz minőségű 1D, 2D kódokkal is könnyedén, gyorsan megbirkózik, akár 70 cm távolságból is, legyen az magán a termékeken, utalványokon, törzsvásárlói kártyán, vagy akár a vásárló okostelefonjának kijelzőjén. 

Voyager XP 1472G - Robosztus formavilág, vezeték nélküli kommunikációval ötvözve

Strapabíró kialakításának köszönhetően a Voyager XP 1472G vezetéknélküli olvasója ellenáll többszöri 1,8 méterről történő esésnek is, burkolata IP42 besorolású védelemmel ellátott. A mobilitást a szabványos Bluetooth 4.2 generációs adatátvitel biztosítja, ez a technológia 30 méter sugarú körben teszi lehetővé a szabad mozgást. Az energiaellátást 2400mAh Lithium-Ion akkumulátor biztosítja, ezáltal egy töltéssel akár 50 ezer kódleolvasás is elvégezhető.