Honeywell Voyager Extreme Performance 1470G vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Voyager Extreme Performance 1470G vonalkódolvasó

Honeywell Voyager Extreme Performance 1470G vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes kivitel
  • Kereskedelmi és irodai környezetbe
  • 1D/2D vonalkódokat olvas
  • Olvasási távolság 0-70cm-ig
  • IP40 tokozás, esési tolerancia: ellenáll 1,8m magasból történő esésnek
  • Multi interfész: USB, KBW, RS-232, RS-485 IMB 46XX támogatással
  • Gyártói jótállás: 5 év

Honeywell 1470G vezetékes 2D vonalkódolvasó

A Voyager XP 1470G modell a belépő szintű vonalkódolvasók között magasan az élen jár. Hosszú távú felhasználásra tervezték, masszív kialakítású, vonalkódolvasója gyors és pontos. A Honeywell kifejezetten a kiskereskedelmi környezet igényeire szabva fejlesztette ki. Ár-érték arányban kiváló választás: előd modelljével azonos áron elérhető, azonban nagyobb olvasási távolsággal bír.
 

Folyamatos készenlét, elsőrangú kiszolgálás

A Honeywell 1470G vezetékes olvasója minden általános 1D és 2D vonalkódot felismer. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy a rossz minőségű, gyűrött, megfakult vonalkódokat is nehézség nélkül beolvassa, akár 70 cm távolságból is. Ideális választás frekventált üzletek pénztár részlegére, kifogástalanul beolvassa a termékeken, utalványokon, okostelefonok digitális kuponjain szereplő vonalkódokat is, támogatva a hatékony munkavégzést és a vásárlói elégedettséget. Az állandó készlenlét érdekében az alábbi interfészekkel rendelkezik: USB, PS2, RS-232 és RS-485 IBM 46XX támogatással.

Voyager Extreme Performance - Extrém teljesítmény

A Voyager 1470G az „Extreme Performace” nevet kapta a gyártótól, nem véletlenül. Az elnevezés nem csak a kiváló olvasási képességére vonatkozik, de strapabíró kialakítására is, ezért kimondottan forgalmas, pörgős kereskedelmi egységekbe ajánljuk. Ellenáll többszöri alkalommal is akár 1,8 méterről, beton felületre történő esésnek és az ismétlődő 0,5 méterről történő elejtés okozta ütődéseknek, amely páratlan a kategóriájában.