Zebra DS3678 2D vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra DS3678 2D vonalkódolvasó

Zebra DS3678 2D vonalkódolvasó fő tulajdonságai

 • Vezeték nélküli kivitel
 • Raktári és ipari környezetbe 
 • IP67 tokozás
 • Esési tolerancia: ellenáll 2,4 m magasból betonra történő esésnek
 • Olvasási távolság 0-152 cm (SR)
 • 1D és 2D és DPM kódokat is olvas 
 • Interfész: USB, RS-232, PS/2 
 • Standard, HD (nagyfelbontású) és ER (nagytávolságú kivitel)
 • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra DS3678 ipari vonalkódolvasó

A Zebra DS3678 2D vonalkódolvasó a extrémebb ipari igénybevételre kialakított Bluetooth vezeték nélküli vonalkód szkenner. Az ipari kategórián is túlmutató “ultra-rugged” sorozat vonalkódolvasói ellenállnak a környezeti behatásnak, emellett Area Imager vonalkódolvasó technológiával szélsőséges körülmények mellett is kiváló teljesítményt nyújtanak. Többféle olvasó egységgel szerelik, így elérhető a standard (SR) kivitel mellett high performance (HP) és DPM olvasó kivitelben is.

A Zebra DS3678  ipari vonalkódolvasó teljesítménye lehetővé teszi a rendkívül gyors vonalkód olvasást nagyobb távolságokból is. Vezeték nélküli Bluetooth kivitele szabad mozgást enged. Beállítástól függően 10-100 m sugarú körben távolodhat el a bázis állomástól. Area Imager vonalkódolvasó egysége rendkívül magabiztos teljesítményt nyújt, még a sérült 1D vagy 2D vonalkódok olvasásában is. Többféle kivitelével az adott vonalkód olvasási igényhez optimalizált változatot választhat.

Zebra DS3678-ER nagy távolságú vezeték nélküli vonalkódolvasó

Alkalmazását elsősorban ipari és nehezebb raktári környezetben javasoljuk, ahol nagy távolságból kell leolvasni vonalkódokat (pl. magas raktárak). A hosthoz PS/2, USB vagy RS-232 interfészen keresztül képes kapcsolódni, ezen kívül támogatja a WAND emulációt. Az eszköz az DS sorozat többi tagjához hasonlóan beépített multi-interfésszel rendelkezik, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

Zebra DS3678-HD és DS3678-HP nagy felbontású vonalkódolvasók

Nagy felbontású optikával és vonalkódolvasó egységgel a kisméretű vonalkódok olvasásának specialistája a DS3678-HD. Speciális kivitel az DS3678-HP, mely szintén nagy felbontással olvassa be a vonalkódokat, sőt OCR kódokat, fotókat és dokumentumokat is képes kezelni.

Zebra DS3678-DP DPM vonalkódolvasó

Direct Part Marking, azaz rövidítve DPM, technológia lehetővé teszi vonalkódok közvetlenül a termékekre való elhelyezését, ahelyett, hogy külön címkékre nyomtassák és felragasszák. A jelölésre több technikát is használnak, mint például a lézer gravírozás, a kémiai maratás, illetve különleges tintasugaras nyomtatás. Hasonló a dot peen megoldáshoz, ahol pontonként alakítják ki a vonalkódot. A DPM kódok nem esnek le, tehát nem tűnnek el és a termékek teljes élettartama alatt leolvashatók, akár évtizedeken át is. A technológiát leginkább gépiparban, autóiparban és elektronikai iparban alkalmazzák. Kis méretű kódoknál is használható. Alkalmazásával minden terméket, gyártmányt, alkatrészt, berendezést, részegységet vagy készüléket egyedi azonosítóval láthatunk el.

Vonalkódolvasó – többféle visszajelzéssel

A Zebra DS3678 ipari vonalkódolvasó a hangjelzések széles skálája mellett vibrációval is képes visszajelezni a sikeres vonalkód olvasást. Így még a rendkívül zajos környezetben hallásvédő eszközt viselő munkatársak is interakcióban lehetnek a munkavégzés során.

A Zebra DS3678 ipari vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei

 • Disztribúció, kereskedelmi raktárak, magas raktárak
 • Mostohább raktári és ipari környezetben
 • Posta, csomagszállítás és egyéb logisztikai alkalmazásokban
 • Targonca terminálok kiegészítő vonalkód olvasójaként
 • Minden nedves, poros, hideg környezetben történő feladatra