Datalogic Magellan 9600i POS vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic Magellan 9600i POS vonalkódolvasó

Datalogic Magellan 9600i POS vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Pultba építhető kivitel
  • Kereskedelmi környezetbe
  • 4 kamerás vonalkódolvasó rendszer
  • 1D, 2D és GS1 DataBar kódokat olvas
  • RS-232, USB, Ethernet port
  • Opcionális beépített mérleggel
  • Gyártói jótállás: 1 év

Datalogic Magellan 9600i POS vonalkódolvasó

A Datalogic Magellan 9600i pultba építhető vonalkódolvasó és szkenner/mérleg mind a hagyományos, mind az önkiszolgáló kasszák számára kiváló választás. Nagy forgalmú pénztári környezetbe ajánljuk. Modern megjelenést, tartós kialakítást, egyszerű működést és iparágvezető szkennelési teljesítményt kínál. A Magellan 9600i háromféle alvázhosszúsággal és többféle pénztárgépállványra való felszereléssel testre szabható megoldást nyújt, így eleget téve többféle egyedi igénynek. Opcionális, kívülről szerelhető, vásárló felé néző olvasóval is elérhető, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a pénztárostól függetlenül, beolvassanak törzsvásárlói kártyákat, vagy kuponokat, fizikai, vagy kijelzőn megjelenő egyéb kódokat. Annak érdekében, hogy a kasszapultok könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők legyenek, a Magellan szkennerek kapacitív érintőgombokkal és sima felületekkel rendelkeznek.

Jövőbemutató opciók vásárlói elégedettség növeléshez, veszteségek megelőzéséhez

A Magellan 9600i fixen telepíthető vonalkódolvasó QuadVision™ rendszerrel, nagy teljesítményű IMX8 multi-core processzorral és 4 kamerával rendelkezik (2 a vízszintes, 2 a függőleges olvasópanelban). A jövőbeni kiadásokban két opcionális színes kamera használható a gépi tanulással történő képfelvételhez, miközben a veszteségek megelőzése érdekében Ethernet vagy USB 3.0-n keresztül streamelhető a videó. Az opcionális beépített neurális processzorokkal és gyorsítókkal, a pénztárnál nincs szükség további szerverekre vagy Cloud-kapcsolatokra. A ScanSentry™ színes kamerák és neurális processzorok beépítésével egy olyan pénztárgép jön létre, amely teljes mértékben képes támogatni olyan mesterséges intelligencia (AI) szoftvereket, amelyek növelik a vásárlói elégedettséget.

ScaleSentry technológia és All-Weighs™ mérlegtálca

A Magellan 9600i beépíthető szkenner/mérleg infravörös (nem látható) sugárral figyeli a mérleg két első oldalát, hogy megállapítsa, ha a gyümölcs, zöldség vagy egyéb mérésre váró termék rossz helyre került alulmérlegelést eredményezve. A rosszul elhelyezett termékek megtörik az infravörös sugarat, ilyen esetben egy riasztást kap a pénztáros, megakadályozva a súly továbbítását a POS-rendszerbe, amíg ki nem javítja a hibát. Az All-Weighs mérlegtálca egyedi kialakítása egy olyan alternatív mérési felületet is biztosít, amelyen olyan termékeket is le lehet mérni, amelyek alapvetően túl hosszúak, hogy a tálcán elférjenek.