Zebra TC20 / TC25 vonalkódos mobilterminál a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra TC20 / TC25 vonalkódos mobilterminál

Zebra TC20 / TC25 vonalkódos mobilterminál fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi környezetbe
 • CPU: Cortex A53 1,4 GHz, 64-bit hexa-core
 • 2 GB RAM, 16 GB Flash, Micro SD
 • Android 7 Nougat
 • Színes érintő kijelző, 4,3″  WVGA, 800×480
 • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/r/h/l, BlueTooth 4.2
 • IP54 tokozás, -10°C – +50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,2 m magasból történő esésnek
 • 1D/2D vonalkódolvasó.
 • 8 Mp kamera, autofókusz, LED Flash
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra TC20 / TC25 ipari mobiltelefon

A Zebra TC20 / TC25 vonalkódos mobilterminálra robusztus okostelefonként is tekinthetünk 1D/2D vonalkódolvasóval felszerelve. A Zebra TC20 numerikus billentyűzettel vagy anélkül is elérhető, míg a Zebra TC25 4G/LTE mobilkommunikációra képes, így teljesértékű mobiltelefonként is használható. Biztonságos kapcsolatot teremthetnek bármilyen vállalati rendszerrel és a külvilággal, közben erős védettséget élvez a környezeti hatásokkal szemben.

Vonalkódos terminál akár okostelefon funkciókkal

Zebra TC20 / TC25 Android 7 (Nougat) operációs rendszerrel felszerelt adatgyűjtő IP54 szintű védelmet kapott a környezeti hatások (por és víz) ellen. A terepen dolgozó felhasználók egy 4,3” érintőképernyővel felszerelt okostelefon méretű adatgyűjtővel érhetik el a vállalati adatokat, telefonálhatnak, navigáció segítségével juthatnak el a célállomásig, leolvashatnak vonalkódokat és készíthetnek fényképeket, mindezt egyetlen eszköz segítségével. Mindeközben nem kell attól tartaniuk, hogy a készülék megsérül, vagy meghibásodik a strapabíró kialakítás miatt.

Zebra TC20 / TC25 – biztonságos adatkapcsolattal

A Zebra TC20 / TC25 mobil terminál a legmodernebb 802.11 al rádión, Bluetoothon, és akár 4G mobil hálózaton keresztül biztosít kapcsolódást a vállalati informatikai rendszerekhez. Beépített minőségi Zebra 2D Imager vonalkódolvasó segítségével olvashatjuk le a vonalkódolvasókat. Beépített 8 Mp kamerával fényképeket készíthetünk és továbbíthatunk.

Zebra tartozékok a mindennapi munkavégzéshez

A tartozékok széles választéka lehetővé teszi az TC20 / TC25 egyszerű testre szabását, hogy a készülék megfelelhessen egyedi üzleti igényeinek. Súlya akkumulátorral együtt is 200 gramm alatt marad a billentyűzet nélküli készülékek összsúlya, ezért folyamatos használata sem megterhelő. Azoknak, akik sok vonalkódot kezelnek, ajánlott a pisztolynyeles kiegészítőt használni. A megfelelő helyen lévő trigger gombbal gyorsulhat és kényelmesebb lehet a kezelő munkavégzése. Akkumulátorát  sokféleképen tölthetjük, és egy teljesen feltöltött adatgyűjtőt egy napig garantáltan használhatunk.

Push-to-talk – ingyenes beszélgetés egy gombnyomásra

Az egyik kiemelkedő funkció a gombnyomásra történő beszélgetés indítás (PTT), azaz walkie-talkie jellegű azonnali kommunikáció WLAN hálózaton keresztül is, illetve az IP alapú telefónia támogatása, partner szoftver felhasználásával, hogy az asztali telefon funkciói átvihetők legyenek a mobil terminálra. Maximális hangminőség és funkcionalitás a hang- és adatátvitelre tervezett eszköz kitűnő hang élményt biztosít.