Brother VC-500W színes címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Brother VC-500W színes címkenyomtató

Brother VC-500W színes címkenyomtató

A Brother kifejlesztette a világ első direkt-termál technológiával működő színes címkenyomtatóját, ez a VC-500W. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatáshoz nem szükséges tinta, a címketekercsek speciális, beágyazott  kristályokat tartalmaznak, amelyek melegítés közben hívják elő a színeket. Csupán egyetlen kellékanyagot, a folyamatos címketekercset kell beszerezni és nyomtathatunk is!

Bárhová magaddal viheted a tinta nem szivárog a táskádba

A Brother VC-500W egy rendkívül kis helyigényű, halk készülék. A kompakt kialakításnak és a tinta nélküli nyomtatásnak köszönhetően könnyedén hordozható. USB és Wi-Fi segítségével egyszerűen csatlakoztatjuk számítógéphez, Mac géphez, okostelefonhoz vagy akár tablethez is. A nyomtatást a Brother ingyenesen letölthető címketervező szoftverrel és alkalmazással támogatja. PC-n és Mac-en mindehhez csupán a P-touch Editor címketervező szoftverre, okostelefonon vagy tableten a Color Label Editor alkalmazásra van szükség. A praktikus beépített vágóegység mindig professzionális megjelenésű címkét biztosít, segítségével nem kell ollóval bajlódni, egyszerűen végig simíthatjuk ujjunkat a touchpadon a címke levágásához.

VC-500W — 5 különböző szélességű címke

A folytonos címketekercsek 5 méter hosszúak és különböző szélességekben kaphatóak. A 9 mm-es címke a mappák tartalmának azonosításához és irattartó mappákhoz felel meg. A 12mm-es típus a dokumentumtárcák és polcok tartalmának feltüntetésére szolgálhat. 19mm-es címkét mappák archiválásához, kisebb feliratokhoz ajánlunk. A 25mm-es változat már a nagyobb méretű szövegekhez vagy tárolódobozok tartalmának megjelölésére is alkalmas. Az 50mm-es átlátszó feliratokhoz, személyzeti és látogatói jelvényekhez kiváló választás.

 

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...