Epson ColorWorks C4000e színes címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson ColorWorks C4000e színes címkenyomtató

Epson ColorWorks C4000e színes címkenyomtató fő tulajdonságai

  • PrecisionCore® TFP® tintakazettás etikett nyomtató
  • Sínes, fotóminőségű címkenyomtatás
  • Max. 1200x1200dpi felbontás
  • Max. 100mm/sec. nyomtatási sebesség
  • Max. 104mm (4¨) nyomtatási szélesség 
  • USB és Ethernet csatlakozás
  • Opcionális Wi-Fi adapter
  • Beépített vágóegység (felhasználó által cserélhető)
  • Gyári garancia: 1 év

Epson ColorWorks C4000e színes címkenyomtató

 

Az Epson ColorWorks C4000e fotó minőségű nyomatot eredményező asztali színes címkenyomtató sorozat két nyomtató modellt foglal magában: a CW-C4000e(Bk)-t és a CW-C4000e(Mk)-t. Kompakt kialakítású, így ideális pulton, íróasztalon történő használatra is. USB és Ethernet vezetékes adatkapcsolattal rendelkezik. Az opcionális Wi-Fi adapterrel történő vezetéknélküli csatlakozás pedig lehetővé teszi a nyomtatást szinte bárhonnan és bármikor. A C4000e működése a nyomtató előlapján található 2,7"-es LCD kijelzőn keresztül felügyelhető és vezérelhető. Beépített, automatikus vágóegységgel rendelkezik, amely a felhasználó által is könnyedén cserélhető, esetleges elhasználódás esetén. A C4000e sorozat nyomtatói a már említett felhasználóbarát funkcióknak és a széleskörű csatlakoztatásnak köszönhetően rugalmasan és könnyen kezelhetőek. Gyakorlatilag bármilyen vállalkozás számára ideálisak - az élelmiszer- és italgyártástól kezdve a vegyipari, gyógyszeripari és jegykiadó alkalmazásokig.

Fényes és matt fekete tinta az igényes címkemegoldásokhoz

Az Epson által kifejlesztett PrecisionCore® TFP® nyomtatófej-technológia ultra éles szöveg és pontos vonalkódok nyomtatására alkalmas. Változatos méretű tintacseppeket állít elő, amelyek az 1200 x 1200 dpi felbontással párosítva élénk színeket, pompás árnyalatokat és finom képi részleteket jelenít meg az etiketteken. A C4000e kiválóan alkalmas kis és közepes mennyiségű, egyedi színes címkék nyomtatására. A CW-C4000e(Bk) fényes, míg a CW-C4000e(Mk) matt fekete tintával érhető el a kezdőcsomagban. A fényes fekete tintával különféle anyagok szélesebb skálájára nyomtathatunk. Főként karszalagok, fényes papír vagy fényes szintetikus címkék, filmek kiváló minőségű nyomtatására alkalmas, de matt papír, matt szintetikus alapanyagok esetén is megállja a helyét. A matt fekete tinta sötétebb és élesebb, azaz kontrasztosabb fekete szöveget, vonalkódot és képeket eredményez a  matt papír és matt szintetikus anyagokon, ezt fényes alapanyagokhoz azonban nem ajánljuk.

C4000e — konfigurálás és karbantartás akár távoli eléréssel is

Az Epson ColorWorks C4000e nagyvállalatok számára is kiváló választás lehet, hiszen a teljes nyomtatóflotta felügyelete, kezelése, távkonfigurálása, valamint karbantartása egy kiegészítő webes felületen keresztül biztosított. Emellett különböző SDK-k IOS-hez és Androidhoz is biztosítják az egyszerű integrációt, és lehetővé teszik az intuitív nyomtatást akár táblagépekről is. Rendelkezésre állnak illesztőprogramok ESC Label, Linux és a Mac operációs rendszerekhez is.