Sato CG4 asztali címkenyomtató

A Sato CG4 címkenyomtató a kis címkenyomtatási igényű alkalmazások mellett gyártósori címkenyomtatásra is használják sok helyen világszerte, mivel a strapabírása vetekszik a nagyobb kategóriás nyomtatókéval. A Sato CG4 címkenyomtató kezelése rendkívül egyszerű, minden előképzettség nélkül könnyen beüzemelhető és használható termál-transzfer címkenyomtató.

Címkenyomtatás EPL/ZPL emulációval

A Sato CG4 címkenyomtató rendelhető EPL vagy ZPL emulációval is. A külön tartozékok között megtalálható a címkeleválasztó és címke vágó opció is a folyamatos címkékhez. Alap kiépítésben USB és RS-232 interfész található a címkenyomtatón, de kiegészíthető LAN vagy Parallel portokkal is.

Bár a Sato CG4 rendkívül ritkán hibásodik meg, azonban amennyiben ez mégis bekövetkezne, a jó alkatrészellátottságnak, a szakszerű szervizháttérnek köszönhetően gyorsan, gyári technológiával és gazdaságosan javítható – növelve ezzel a címkenyomtató élettartamát és egyben csökkentve az üzemeltetési költségeket.

Címke és blokknyomtatás ugyanazzal a nyomtatóval

A Sato CG4 címkenyomtató a folyamatos papírszalagot, folyamatos címkét és az ún. méretre riccelt címkét egyaránt képes nyomtatni. Az I-Mark (reflektív) szenzor mellett gap szenzorral is rendelkezik.

Sato CG4 címkenyomtató javasolt felhasználási területei

  • Szórakoztatóipar (jegynyomtatás)
  • Egészségügy
  • Szállítmányozás – logisztika
  • Kis- és nagykereskedelem
  • Gyártás

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.