Sato PW4NX full ipari mobil címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Sato PW4NX full ipari mobil címkenyomtató

Sato PW4NX full ipari mobil címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál nyomtatás
  • 203 dpi felbontás
  • Maximum 104 mm nyomtatási szélesség
  • Nyomtatási sebesség max. 152 mm/sec
  • Folyamatos médiára és címkére is nyomtat
  • Opcionálisan linerless címke nyomtatására is alkalmas
  • USB, Bluetooth, WiFi adatkapcsolat
  • Felhő alapú, stand-alone nyomtatás
  • Gyártói jótállás: 1 év

Sato PW4NX full ipari mobil címkenyomtató

A Sato PW4NX egy full ipari jellegű, kijelzős, 4 inches mobil címkenyomtató, amely az asztali címkenyomtatók kiváló nyomtatási minőségét és sebességét kombinálja a hordozhatósággal. A PW4NX mobilnyomtató könnyen kezelhető és karbantartható akár a felhasználás helyszínén vagy távolról is. Normál thermo címkék és folyamatos thermo szalag nyomtatására alkalmas, opcionálisan linerless etikett nyomtatását is támogatja, mindezeket 104mm szélességig. A SATO AEP (Application Enabled printing) platformja lehetővé teszi a közvetlen, felhő alapú nyomtatást - nincs szükség PC-re, köztes szoftverekre sem, csak csatlakoztassa kompatibilis (host módot támogató) vonalkódolvasóját. 

Felhasználóbarát alkalmazás, Sato SOS szolgáltatás

A 80°-os betekintési szöggel rendelkező 2,4"-es színes kijelző igény esetén rövid oktató videókat játszik le a tekercsek beállításáról és az alkatrészek cseréjéről, megkönnyítve a felhasználók mindennapjait. A készülék kompatibilis a SOTI és a SATO SOS távmenedzsment és karbantartási szolgáltatásával. A Sato Online Services azonnali értesítést küld, ha egy alkatrész vagy az akkumulátor cserére szorul. A szolgáltatási kör magában foglalja az olyan felhőalapú nyomtató-felügyeleti szolgáltatásokat is, mint az akkumulátorok eszközgazdálkodása, a készülékhívási funkció és a hőmérséklet állapotjelző, valamint a távoli frissítések. A PW4NX ámogatja az Apple iOS, Linux, Android és Windows operációs rendszereket, NFC segítségével egyszerűen csatlakoztatható bármely eszközzel.

PW4NX — robusztus kialakítás, IP54 védelem

Ipari jellegét az IP54 besorolású védelmi minősítésnek megfelelő por és vízállóság, valamint a többszöri, 2,17 méter magasból történő esési teszt alapján mért ütésállósága biztosítja. Ezen felül helyt állt 1200x 0,5m magasból történő tompított ejtésnek is.