Sato S84 ex / S86 ex gyártósorba építhető ipari címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Sato S84 ex / S86 ex gyártósorba építhető ipari címkenyomtató

Sato S84 ex / S86 ex gyártósorba építhető ipari címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál és termál transzfer nyomtatás
  • Gyártósorba beépíthető kivitel
  • 203 dpi, 305 dpi és 609 dpi felbontású változatok
  • 4 inch (S84 ex) és 6 inch (S86 ex) változatok
  • Maximum 406 mm/sec nyomtatási sebesség
  • 32 bit RISC processzor, 48 MB Flash ROM, 64 MB Flash
  • Grafikus LCD kijelző, könnyen kezelhető
  • Pillanatok alatt cserélhető kopó alkatrészek
  • 24/7 üzemmódra tervezett, robusztus, ipari kivitel
  • Gyártói jótállás: 1 év

Sato S84 ex / S86 ex beépíthető ipari címkenyomtató 

A Sato S84 ex és S86 ex ipari címkenyomtató a gyártósorba beépíthető nyomtatók prémium kategóriáját képviseli. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik amely méltán emeli ki a hasonló ipari címkenyomtatók közül és teszi a Sato kínálatának zászlós hajójává.

Beépíthető címkenyomtató folyamatos 24/7 üzemre

A Sato S sorozat minden funkciója az ipari ügyfelek igényei szerint lett kialakítva. Beilleszthető a gyártósorokba vagy címkéző rendszerekbe, amelyhez minden szükséges interfész rendelkezésre áll. A Sato S sorozat rendkívüli vibráció elleni védelemmel rendelkezik, meghibásodási rátája egyedülállóan alacsony. Folyamatosan terhelhető hosszú élettartamú címkenyomtató.

Könnyen cserélhető alkatrészek – minimális állásidő

A Sato S84 ex és S86 ex címkenyomtatók nyomtatófeje és a gumigörgők egy mozdulattal, a kezelő által kicserélhetők szerszám használata nélkül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy esetleges meghibásodás esetén a javításra fordított idő percekre redukálható. A termelésből való kiesés elkerülhető a könnyen elvégezhető karbantartások elvégzésével.

LCD kijelző – könnyű kezelés

A Sato S-sorozat mindkét változata LCD kijelzővel van felszerelve, amelyen nyomon követhető a címkenyomtató üzemállapota, elvégezhetők a szükséges beállítások. A címkék és festékszalag befűzése minden különösebb előképzettség vagy tapasztalat nélkül gyorsan elvégezhető.

Standalone címke nyomtatás

A Sato S84 ex és S86 ex címkenyomtató is opcionálisan felszerelhető WLAN és Bluetooth modullal, így távolról is vezérelhető a nyomtatás. Ugyanakkor a fejlett szoftveres támogatás lehetővé teszi, hogy standalone módban is üzemelhessen. Ez azt jelenti, hogy előre megtervezhetők címkeformátumok, melyek feltölthetőek a nyomtatóra.Ezek tartalmazhatnak olyan változó mezőket, melynek adatai valamilyen külső vezérlőből érkezik (pl. súly, mérési adat, stb). A kívánt címke kiválasztásával a címkenyomtató önállóan elkészíti a szükséges címkéket. A vezeték nélküli kapcsolatok mellett a kívánt címketerv akár USB-n vagy SD kártyáról is feltölthető a címkenyomtatóra.