Sato CL4NX / CL6NX all-in-one címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Sato CL4NX / CL6NX all-in-one címkenyomtató

Sato CL4NX / CL6NX all-in-one címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál vagy termo-transzfer nyomtatás
  • 203dpi felbontás, opcionálisan 300 dpi, (600 dpi CL4NX)
  • Nyomtatási sebesség max. 254mm/sec
  • Beépített RTC (Real Time Clock)
  • Nagyméretű színes kijelző, videós segítséggel
  • Gyártói jótállás: 1 év
  • Opcionális SmartPrint Care 3 éves karbantartás csomag

Sato CL4NX / CL6NX ipari címkenyomtató

A Sato NX címkenyomtató szériája az all-in-one eszközök elvén alakították ki úgy, hogy minden funkciója önállóan is minőségi ipari eszközzé teheti. Bármilyen média típusra nyomtathat, sőt a Sato CL4NX címkenyomtatóval UHF kódolású RFID tageket is készíthet, mindezt kiváló minőségben és nagy sebességgel.

Sato CL4NX és CL6NX – a könnyen kezelhető címkenyomtató

A japán Sato ipari NX szériája innovatív címkenyomtatók, amelyek 4 (CL4NX) és 6 (CL6NX) inch széles fejjel vannak felszerelve. A nagyméretű színes kijelzőn minden információ elérhető több mint 30 nyelven. Amennyiben például kifogyott a festékszalag vagy a címke a nyomtatóból videó segítség is rendelkezésre áll, amelyből lépésről lépésre megtudhatja, hogyan kell a kellékanyagokat cserélni.

Ezen funkciók elérhetőségéért, és a gyors és üzembiztos működés érdekében egy gyakorlatilag teljesértékű Linux alapú számítógépet rejtettek el a készülékbe. Az eszköz burkolata oldalról nyitható, de egy kis technikai trükkel szinte minimális a helyigénye a beavatkozásnak.

A szükséges kalibrációkat a nyomtató automatikusan elvégzi, így nem lesz több elcsúszott, rosszul olvasható nyomat. A készülék hordozó nélküli címkékkel is használható, ami kellékanyag hulladéktól való jelentős mentesülést jelent, amely környezetet kímélő megoldás.

Címkenyomtató, amely könnyen rendszerbe integrálható

A beépített számítógépes rendszer segítségével a címkenyomtatót előre is programozhatjuk a SATO Application Enabled Printing (AEP) egyedülálló rendszere szerint. Ebben az esetben nincs szükség különálló számítógépre a címkenyomtató vezérléséhez. A kezelő csak kiválasztja milyen előre elkészített címke mintát kíván használni és már nyomtathat is. Hálózatba kötve is kihasználható ez a funkció, amelynek segítségével adatbázisból lekérhetőek a változó adatok, míg a címkén lévő többi információt a már elmentett minta alapján lehet használni. Ezzel a kezelő hibázási lehetősége minimálissá válik és a feladatokkal is gyorsabban tud végezni.

Amennyiben több NX szériás nyomtatója van, akkor ezeknek az átállását, firmware frissítését akár hálózati kapcsolaton keresztül egyszerre, vagy egy USB kulcs segítségével gyorsan, egyesével is elvégezhetjük. A nyomtatófejek cseréjét gyakorlatilag bármely felhasználó el tudja végezni, és a különböző felbontások között (203/300/600 dpi) is automatikusan vált a rendszer, mivel érzékeli éppen milyen típusút építettünk a címkenyomtatóba.