Honeywell 8690i RFID gyűrűszkenner a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell 8690i RFID gyűrűszkenner

Honeywell 8690i RFID gyűrűszkenner fő tulajdonságai

  • Vezeték nélküli kivitel
  • Raktári és ipari környezetbe 
  • 1D és 2D vonalkódokat olvas
  • Olvasási távolság: 32mm-793mm
  • Interfész: Bluetooth, NFC, Wi-Fi
  • IP54 tokozás, Esési tolerancia: 1,5m
  • Működési hőmérséklet: -20°C to 50°C (FR)
  • Gyártói jótállás: 2 év (akkumulátor: 1 év)

Honeywell 8690i RFID gyűrűszkenner

A Honeywell 8690i egy nagyon kompakt mini mobil számítógép kéz nélküli szkenneléshez. Ideális a gyors és hatékony komissiózáshoz, csomagoláshoz és válogatáshoz a raktárakban, logisztikában és az iparban. A 8690i egy igazi pehelysúlyú, mindössze 211 grammos készülék, amely növeli a hatékonyságot termék- és pozícióazonosításban, 2D imager és RFID technológiával. 

Egyedi konfiguráció, testreszabható felhasználói felület

Az RFID mini mobil számítógép egyedileg konfigurálható az adott alkalmazási területnek megfelelően. A felhasználók egy pillantással láthatják a fontos információkat anélkül, hogy helyet kellene változtatniuk - ez növeli a hatékonyságot és fokozza a termelékenységet. A testreszabható felhasználói felületnek köszönhetően a Honeywell 8690i megjeleníti a szükséges utasításokat, emellett a menüben való navigálás és a kiválasztás megerősítése egyszerűen, két gomb segítségével történik. Csatlakoztassa a hordozható RFID mini mobil számítógépet közvetlenül a hálózati alkalmazáshoz WLAN-on keresztül - a rendelkezésre álló bővítményeknek köszönhetően számos funkció offline is elérhető.

8690i — kicsi, de strapabíróbb, mint gondolnád

A Honeywell 8690i RFID mini mobil számítógép emellett strapabíró is: IP54-es tanúsítvánnyal rendelkezik, és kibírja a 2000 esést 0,5 méterről, valamint a 36 esést 1,5 méterről betonra. A használat során egy 3400 mAh-s akkumulátor biztosítja a szükséges energiát - a teljesítményt legalább hatórás aktív műszakra tervezték. Az akkumulátor cseréje során a 8690i az akkumulátor kivétele után 100 másodpercig működőképes marad.