Címkézés extrém környezetben | Polgár Autoelektro Szerviz Kft. a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Címkézés extrém környezetben | Polgár Autoelektro Szerviz Kft.

Címkézés extrém környezetben | Polgár Autoelektro Szerviz Kft.

A Polgár Autoelektro Szerviz Kft. alapítója Polgár Sándor, több mint 40 éve dolgozik az autóvillamossági szakmában. A nyilvántartó rendszer segítségével növeli a vállalata hatékonyságát, melynek alapját az egyes alkatrészek címkézése jelenti Citizen címkenyomtatókkal.

A sikeres kereskedelmi politikának köszönhetően, egyéni vállalkozást indított, amely 1998-1999-ben egyéni céggé, majd Kft.-vé alakult át. Ezzel egy időben, új telephely kialakítására került sor, Szegeden a Szabadkai úton, felzárkózva az EU-s elvárásokhoz, szakképzettség és műszerezettség vonatkozásában. 2004-ben a cég – a pozitív változásoknak köszönhetően – csatlakozott a Robert Bosch Kft. „Car Service” programjához, franchise rendszer jelleggel. Ennek megfelelően a cég filozófiája, arculata és célja – többek között – a Bosch minőségének és megbízhatóságának képviselete lett.

A töretlen fejlődés informatikai fejlesztéseket igényelt – címkézéssel azonosított tételek

Polgár Sándor és Polgár László a Polgár Autoelektro Szerviz Kft tulajdonosai:

Cégünknél olyan címkézési igény merült fel, mely speciális jellege miatt szakértelmet követelt.  Miután Szegeden többször hallottam már a Vonalkód Centrum Kft-ről, mely 1998 óta foglalkozik különböző vonalkód technikai és címkézési feladatokkal, felkerestem őket.  A megoldandó feladat, többek között, a generátor önindító kis fődarabok azonosítása volt, etikettel. Mindenképp olyan megoldást kerestünk, mely műanyag, és enyhén „rücskös” felületen is fennmarad akár több éven keresztül, mivel az említett alkatrészekre garanciát vállalunk és általában raktárról kerülnek beépítésre. Mindamellett, hogy erős ragasztóval ellátott etikettre volt szükségünk, külön igény volt a +150 C° hőmérséklet tűrése is.

A töretlen fejlődés informatikai fejlesztéseket igényelt – címkézéssel azonosított tételek
Éveken át ellenálló címke meleg, olajos környezetben

Zebra Z-Ultimate címke – megbízható címkézés extrém környezetben is

Polgár Sándor így emlékszik vissza a megfelelő kellékanyag kiválasztására:

A Vonalkód Centrum Kft. (ma már Smartindy Kft. megj. a szerző) munkatársától több mintát is kaptunk kipróbálásra, melyek közül a Zebra Z-Ultimate típusú műanyag címkéje mellett tettük le voksunkat. Mindamellett, hogy az extrém hőmérsékletet is tűrte, eltávolítani sem tudtuk a generátorok felületéről, több hetes próba után sem. A megfelelő Zebra festékszalag használatával, a felirat sem „olvadt le”, vagy kenődött el, így már tudtuk, hogy ezekre a kellékekre lesz szükségünk. Miután címkenyomtatóval sem rendelkeztünk, és olyan eszközt kerestünk, mely hosszútávon megbízhatóan működik és bírja a „műhelyi körülményeket”, a Citizen CLP621-es típusú asztali nyomtatóját választottuk. Megbízhatóságáról, egyszerű kezelhetőségéről és üzembiztosságáról gyorsan meggyőződtünk. A Vonalkód Centrum Kft. szakmai tapasztalatának köszönhetően, az általunk képviselt „Bosch minőség” most már termékeink egyedi azonosításában is jelentkezik.

Címkenyomtató paraméterek és a kellékanyag összhangja adja a tökéletes minőséget

 

Kónya Zsuzsanna a Smartindy Kft. (korábbi nevén Vonalkód Centrum Kft) értékesítési tanácsadó munkatársa:

A címke nyomtatók üzemeltetése sok apró részlet tökéletes összhangjával tehető problémamentessé. Segítünk kiválasztani és tesztelni a megfelelő címkét és festékszalagot, melyet a Polgár Autoelektro Szerviz Kft- nél is alkalmaztunk.  A Citizen CLP621-es készülék kiválasztására nem csak a megbízható működése miatt került sor, ha nem a címkék kis mérete miatt is. Mivel ez a kompakt kisméretű készülék, gyorsan és könnyen bekalibrálja az akár 10 mm magasságú etiketteket is. Úgy gondolom, hogy a Polgár Autoleketro Szerviz Kft- nél kialakított rendszer tökéletesen kielégíti a felállított követelményeket a címkézés területén, hozzájárulva ezzel a cég szolgáltatásainak magas szinten tartásához.”