Laboratóriumi címkék, kis méret, nagy felbontás | Genimplant Kft. a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Laboratóriumi címkék, kis méret, nagy felbontás | Genimplant Kft.

Laboratóriumi címkenyomtatás, kis méretben és nagy felbontással | Genimplant Kft.

Gemimplant Kft. – Szövetbanki címkék nyomtatása

A szövetbankokban használatos kis méretű címkék nyomtatása nagy kihívást jelent a címkenyomtatók számára. A Gemimplant Kft. a Citizen CL-S631 címkenyomtatókat és a Vonalkód Centrum Kft-t választotta partnerként a címkézési feladatok megoldására.

A Genimplant Kft. az életminőség fenntartását és javítását tűzte ki célul 2009-es alapításkor azáltal, hogy professzionális hátteret biztosít a zsírszövetből származó felnőttkori regeneratív sejtek (ún.  ADRC) megőrzésére. Módszerei és eszközei megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak, biztonságos tárolást valósítanak meg, megfelelve a legmagasabb hazai és nemzetközi előírásoknak.

Közvetlen célja autológ zsírszövetbankká válni, amely rövid- és hosszútávon nyújt korszerű, személyre szabott szolgáltatást azon magánszemélyek részére, akik szeretnék megőrizni és eltárolni a szöveteiket és sejtjeiket.További célja „biológiai életbiztosítás nyújtása” ügyfelei számára: egyre szélesebb körben tegye elérhetővé és egyre több ember számára nyújtsa azt a nyugalmat, amelyet a zsírszövet eredetű sejtek megőrzése jelenthet.

Citizen címkenyomtató – a kis méretű címkék specialistája

Bozó László, a Genimplant Kft. IT szakembere így mesél a kiválasztás szempontjairól:

Cégünk olyan betegnyilvántartó rendszert keresett, melynek alapja a vonalkód használat. Mindehhez egyszerűen kezelhető, gyors és precíz címkenyomtatót kerestünk. Miután megbízható partnerre volt szükségünk és szegedi cég vagyunk, választásunk az 1998 óta AutoID piacon dolgozó Vonalkód Centrum Kft-re esett. (Mai nevén: Smartindy Kft. megj. a szerző) Szegeden is van képviseletük és szervizük, mely fontos volt számunkra.”

A nyomtatók közül – a Vonalkód Centrum Kft. értékesítő munkatársának tanácsára – a Citizen CL-S631-es típusú készülékét választottuk. Mindamellett, hogy igen kisméretű címkéket nyomtatunk, szükségünk volt a 300 dpi-s nyomtatófejre, mivel elég apró betűket is használunk. A nyomtatókat hálózati kártyával kértük, mert adatbázisból dolgozunk, így több munkaállomásról is elérhetővé kellett tennünk az eszközöket.

Citizen címkenyomtató – a kis méretű címkék specialistája
-200 Celsius fokig hőtűrő Cryocool címkék

Zebra Cryocool kémcső címke – -200 Celsius fokon is megőrzi a tapadást

Bozó László és csapata gondosan tesztelte a címkenyomtatás kellékanyagait is, amelyről a következőket mondta el:

Ami igazán speciális feladat volt a címkézésben, az a -200 fokot, több évig tűrő kémcsőcímke megtalálása és tesztelése volt. A Zebra Cryocool címkéjét választottuk végül, mely mind méretében, mind pedig anyagspecifikációjában megfelelt elvárásainknak. A megfelelő Zebra festékszalag használatával, pedig a több évi láthatóság is garantálttá vált.”

A Genimplant Kft. évek óta megelégedéssel használja a Citizen címkenyomtatókat. Bozó László így vélekedik erről:

A készülékek azóta is megbízhatóan működnek laborjainkban. Bátran merem ajánlani ezeket az asztali címkenyomtatókat, mivel nem csak ár – érték arányukkal vagyok megelégedve, hanem a Vonalkód Centrum Kft. (ma már Smartindy Kft. megj. a szerző) szakmai felkészültségével és szervizhátterével is.