Sato FX3-LX hordozható címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Sato FX3-LX hordozható címkenyomtató

Sato FX3-LX hordozható címkenyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt termál címkenyomtatás
  • 305dpi felbontás
  • Max. nyomtatási sebesség: 152mm/sec
  • Max. nyomtatási szélesség: 80mm (3,15”)
  • 7” színes TFT érintőképernyő LCD 480x800
  • BPL, ZPL, DPL, IPL, TCL, EPL programnyelveket támogat
  • Interfész: USB, Ethernet, NFC olvasó
  • Opcionális Wi-Fi, Bluetooth interfész
  • Opció: cserélhető Lithium-Ion akkumulátor
  • Gyártói jótállás: teljes körű 1 év, nyomtatófejre 1 év vagy 15km

Sato FX3-LX hordozható címkenyomtató – könnyű kezelhetőség, értelemszerű menürendszer

A díjnyertes SATO FX3-LX egy széles körben alkalmazható, újgenerációs, 3 inches címkenyomtató. Nagy méretű 7 inches színes TFT érintőképernyővel rendelkezik, 31 nyelven elérhető menürendszere és használata éppen olyan egyszerű, mint egy táblagépé. Az eszközön 14 előre telepített oktatóvideó segíti használatának elsajátítását, amelyben bemutatásra kerül hogyan kell médiát cserélni a nyomtatóban, hogyan lehet bizonyos alkatrészeket saját kezűleg cserélni, hogyan lehet alkalmazásokat telepíteni, vagy hogyan tudjuk megfelelően tisztítani, karbantartani. Az opcionálisan igénybe vehető SATO Online Services (SOS) felhőalapú proaktív karbantartási megoldással a gyártó azonnali támogatást nyújt komolyabb hozzáértést igénylő kérdésekben.

Címkenyomtatás bárhol, bármikor

A Sato FX3-LX kiváló minőségű, 305 dpi felbontású címkéket nyomtat 80mm szélességig. Az FX3-LX rendelkezik USB bemenettel vagy opcionális Bluetooth interfésszel, amely lehetővé teszi vonalkódolvasók és billentyűzetek csatlakoztatását, megkönnyítve az adatbevitelt. Az intelligens nyomtatás funkcióval a készre szerkesztett címketerveket elmenthetjük és a nyomtató hordozhatóságának köszönhetően bárhol, bármikor újra előhívhatjuk a menüből. A Sato FX3-LX Linerless, azaz hordozó nélküli etikettek nyomtatására alkalmas verzióban is elérhető.

FX3-LX standalone címkenyomtató – adatbázis alapú intelligens nyomtatás 

Az FX3-LX Application Enabled Printing (AEP) platformja lehetővé teszi az eszköz PC nélküli, online vagy önálló nyomtatóként való használatát, ezáltal alkalmas lehet élelmiszeripari, kiskereskedelmi, gyártási, logisztikai és egészségügyi területekre egyaránt.  Az FX3-LX képes belső termékadatbázis alapján nyomtatni, példaképpen automatikusan kiszámít és kinyomtat a termékekre vonatkozó gyártási és felhasználhatósági időket, összetevők alapján pedig akár az allergéneket is. Az adatbázis egyszerűen frissíthető szerverről származó adatokkal, USB-s és Ethernetes kapcsolaton vagy Wi-Fi-n keresztül. Az egészségügyben történő felhasználásra a könnyen tisztítható, antibakteriális burkolat, a fröccsenésálló és csúszásálló képernyőfelülete – amely akár kesztyűben is használható -, illetve az opcionális falra rögzíthetőség lehetősége teszi alkalmassá.