Vonalkódos és RFID rendszer, Ipar 4.0 megoldások

hardver, szoftver, integráció, üzemeltetés, szerviz, tanácsadás

Az ipari, logisztikai és kereskedelmi területen működő vállalkozások hatékonyságát a korszerű AUTO-ID, azaz vonalkódos és RFID (Rádiófrekvenciás azonosítás) rendszerek támogatják. A rendszerek olyan komponensekből épülnek fel, mint vonalkódolvasó, adatgyűjtő mobilterminál, ipari PDA, ipari tablet, címkenyomtató, RFID olvasó, RFID tag, szoftverek. Ezeknek egy rendszerré kell összeállniuk ahhoz, hogy valódi támogatást nyújtsanak. A Smartindy Kft. megtervezi, fejleszti, implementálja és üzemelteti a partnerei raktár irányítási, termeléskövetési, tárgyi eszköz nyilvántartási és egyéb, hatékonyságot növelő rendszereit. Szakértő partnerként segítünk az Ipar 4.0, ipari digitalizáció  és digitális transzformációs projektek megvalósításában!

Csak olyan projektekben dolgozunk, ahol valós üzleti értéket tudunk teremteni!

Szolgáltatások

Kiemelt megoldásaink

Hogyan dolgozunk?

A feladat megértése

A feladat megértése

Az igények pontos megértése és a problémák precíz azonosítása a sikeres kivitelezés kulcsa. Csak így lehet optimális megoldást biztosítani. Ezért kiemelt szakértői figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeinek megismerésére és a problémák azonosítására, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb megoldást nyújtsuk. A cégre szabott ideális megoldás biztosítását márkafüggetlen tanácsadói tevékenységünk is garantálja.

Gondos és körültekintő tervezés

Gondos és körültekintő tervezés

A sikeres kivitelezés következő kulcstényezője a gondos és körültekintő szakmai tervezés. A specifikáció alapján készült műszaki megoldások olyan értékkel ruházzák fel a beruházást, amely növeli ügyfeleink hatékonyságát és versenyképességét. Minden kollégánk gyakorlatias, professzionális tudással rendelkezik, ami ügyfeleink számára a kiváló szakmai megvalósítást jelenti.

Ügyféltámogatás

Ügyféltámogatás

A megvalósított beruházás használatba vétele után meghatározó jelentősége van az ügyféltámogatásnak. A valódi terméktámogatás és ügyféltámogatás teszi lehetővé a hosszútávú profittermelést. Ennek tükrében stabil hátteret nyújtunk, és kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink támogatására, valamint szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.

Hírek

Blog

Rólunk

Rólunk | A Smartindy Kft. bemutatkozása és története

A Smartindy Kft. az automatikus azonosítás (vonalkód és RFID) és az ipari digitalizáció területén informatikai rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Két telephellyel rendelkezünk, az egyik Budapesten a másik Szegeden található.

 

Tevékenységünk négy fő területe:

  • megoldások és rendszerek fejlesztése
  • mérnöki tanácsadás, rendszerintegráció
  • gyártó független hardver eszköz forgalmazás
  • garanciális és garancia időn túli szerviz, üzemeltetési szolgáltatások
Tovább

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.